Setari Cookie-uri

Bluze elegante de seară pentru ținute nocturne ușor remarcabile

Bluzele elegante de seară sunt cu atât mai frumoase, cu cât au o croială deosebită. Am ales pentru tine câteva modele deosebite în tonuri de culori potrivite pentru ieșiri în oraș.

Când vine vorba despre alegerea și combinarea ținuțelor de noapte, ne este destul de dificil să optăm pentru ceva care să meargă la sigur. Din fericire, o bluză elegantă de seară, care să se asorteze cu o pereche de jeanși și niște tocuri, este nu doar la îndemână cât și ceva ce garantează rafinament. Motiv pentru care am zis că e rost de căutat prin online și de găsit câteva dintre cele mai frumoase bluze elegante de seară pe care să le alegi pentru ținute cu look uimitor.

Bluză elegantă cu model petrecut

Această bluză de seară de la Koton este una într-un bej închis și plăcut la vedere. Într-un stil casual, aceasta are croială asimetrică și se vede grozav cu o pereche de jeanși, o combinație potrivită pentru ieșirile în oraș. Decolteul cache-coeur îi conferă un aspect seducător, iar mânecile lungi clopot o fac deosebită.

Citește și:

O poți vedea aici

Bluză neagră de seară pentru damă

Parte din colecția Silvian Heach Collection, această bluză elegantă neagră este în model asimetric în partea de față. În dungi, are inserții multicolore în partea din față și este fără mâneci, ceea ce o face ideală pentru destinațiile mai călduroase. Decolteul este rotund și se poate lăsa la vedere un colier fain.

O poți vedea aici

Bluză de seară cu decupaje pe umeri

Guess Jeans vine cu o propunere interesantă în categoria bluze elegante de seară. Am găsit una kaki model uni cu croială lejeră și decupaje pe umeri. Decolteul drept și mânecile lungi evazate și largi o fac cool. Însă pliurile pe partea din față și bretelele cu paiete aurii sunt detaliile care ne-au făcut să o alegem.

Citește și:

O poți vedea aici

Bluză albastră de seară

Parte din colecția Answear, această bluză albastru deschis este din material subțire ornamentat. Cu decolteu adânc și rotund, încheiere acoperită și finisaje decorative, plus pattern texturat, aceasta poate fi o piesă vestimentară ideală de seară. Este din bumbac și are mâneci trei sferturi.

O poți vedea aici

Bluză strâmtă pe corp pentru ținute de seară

Confecționată din bumbac fin, această bluză este cambrată pe talie și se potrivește atât unei ținute office, cât și unui outfit de ieșit în oraș. Se asortează simplu cu o pereche de pantaloni sau o fustă, modelul feminin făcând-o foarte aspectuoasă. La guler are niște volănașe cu terminații negre.

O poți vedea aici

Bluză de seară stil cămașă

Citește și:

Într-un ivory rafinat, această bluză de seară are imprimeuri contrastante, dinamice și colorate ce o fac perfectă pentru ieșiri seara în oraș. Din material vaporos, are un guler clasic și ascuțit cu decupaj discret. Partea din spate este lăsată la vedere, închiderea făcându-se cu un nasture.

O poți vedea aici

Bluză cu broderie tradițională

O bluză de seară cu motive rustice, care imită aspectul unei ii - cu o înfățișare romantică și feminină, această bluză are croială leker și se poate purta atât pe timp de zi, cât și seara. Este accesorizată cu o bandă brodată tradițională și dantelală, având mânecile lungi și croiala lejeră.

O poți vedea aici

Bluză de seară cu aplicații dantelă

Într-un muștar cu note elegante, această bluză este extrem de lejeră și confecționată din material plăcut la vedere și atingere. La baza decolteului în V are decorații cu dantelă neagră, iar mânecile negre o fac perfectă pentru sezonul mai cald.

Citește și:

O poți vedea aici

foto: By Sofia Zhuravetc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.