Setari Cookie-uri

9 cardigane de toamnă pentru ținute călduroase în tendințe

O piesă romantică în tendințele de toamnă, cardiganul a ajuns din nou popular. Acesta completează orice outfit cu eleganță și cu simț practic!

Cardiganul este o opțiune foarte bună când vine vorba despre vestimentații cu stil. Cu inspirație de anii ‘70, această piesă prețioasă ne trimite cu gândul la trecut și știm câte lucruri frumoase, din zona fashion, au venit de acolo. Atunci când vrem să adăugăm un vibe de epocă unei ținute, și să ne fie și bine când scad temperaturile, un cardigan este perfect dacă nu vrem să “exagerăm” cu eleganța și să îmbrăcăm un sacou. Așadar, iată câteva opțiuni mai jos:

Cardigan vaporos cu print floral

Un cardigan cu imprimeu vesel, care să aducă lumină zilelor mohorâte de toamnă, ar fi cel de la Koton. Din material subțire și vaporos, acesta combină galbenul cu albastru în model floral. Casual, are croiala lejeră și decolteul în V, fiind prevăzut cu mâneci trei sferturi. Este fără închidere.

Citește și:

Îl poți vedea aici

Cardigan elegant lung

Tommy Hilfiger ne-a atras atenția cu un cardigan într-un albastru marin, cu dungi orizontale la bază. Modelul confecționat din tricot neted are fason drept și mâneci trei sferturi finisate cu manșete.

Îl poți vedea aici

Cardigan verde tip sacou

Sezonul rece se întâmpină cu garderoba potrivită, din care nu ar trebui să lipsească un cardigan. Eventual unul grosuț și cu guler maxi tip rever, care se închide. Modelul ales de noi are și buzunare laterale, legându-se în talie cu un cordon lat. Are mâneci lungi și largi pentru un aspect cool.

Îl poți vedea aici

Cardigan subțire și elegant

Parte din colecția Vero Moda, cardiganul confecționat din tricot subțire se remarcă prin culoarea vioaie, un roz prăfuit. Confecționat din tricot de melanj, acesta este versatil, flexibil și subțire. Ne place pentru că se vede grozav cu o pereche de jeanși în culoare contrastantă.

Citește și:

Îl poți vedea aici

Cardigan negru model rafinat

Un cardigan foarte elegant, care ne-a plăcut pentru că este ornamentat, este unul de la Desigual. Cu detalii decorative, acesta este făcut din tricot cu pattern texturat. Are terminațiile laterale în valuri, ceea ce îi conferă un look asimetric. Este perfect pentru sezonul de toamnă.

Îl poți vedea aici

Cardigan elegant aspect plaușat

Pentru toamnă, un alt cardigan care se poate purta în acest sezon este unul comod și grosuț. Negru și cu inserții roz, acesta completează ținutele zilelor reci pentru că este tricotat și călduros. Mânecile sunt lungi, este accesorizat cu franjuri și are buzunare în față funcționale. Nu se închide, dar poate fi completat cu o curea.

Îl poți vedea aici

Cardigan muștăriu

Citește și:

Prevăzut și cu buzunare frontale oblice în dimensiuni mari, acest cardigan este confecționat din material tip tricot. Este lejer și lărgut cu mânecile în raglan. La decolteu are nasturi, iar cusăturile sunt cu efect interesant.

Îl poți vedea aici

Cardigan lung cu striații

Un model elegant de cardigan este unul găsit la Mango. Într-un bej plăcut la vedere, acesta este uni și în stil casual. Din material sintetic, este regular fit și mânecile lungi. Ca detalii se remarcă prin aspectul cu striații leeche. Este fără închidere și are manșete laterale. De purtat la plimbări, prin casă, pe oriunde.

Îl poți vedea aici

Cardigan animal print

Într-o nuanță că de piersică și cu model animal print maron, acest cardigan este ceva mai deosebit. Din viscoza, are croiala regular fit, mânecile lungi și nu dispune de închidere. Este ceva mai scurt, însă tot se vede chic cu o fustă sau cu o pereche de pantaloni.

Citește și:

Îl poți vedea aici

Foto: By Oleg Gekman, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.