SKECHERS aniverseaza 20 de ani de la colectia ENERGY

SKECHERS aniverseaza 20 de ani de la colectia ENERGY
Kudika
16 Septembrie 2019

Două decenii mai târziu, stilul iconic se întoarce cu o lansare comemorativă

comunicat de presa:

SKECHERS, producătorul internațional de încălțăminte de zi și de înaltă performanță, aniversează 20 de ani de la introducerea pe piață a colecției Skechers Energy, printr-o lansare comemorativă.

Colecția Skechers Energy a fost lansată în 1999, cu Britney Spears ca imagine oficială a brandului, devenind rapid modelul reprezentativ Skechers atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La 20 de ani după lansarea inițială, modelul de chunky sneakers s-a întors, ca parte a unei tendințe globale în plină ascensiune. Skechers evocă originile trendului prin intermediul unei colecții extinse, în culori simple sau în combinații subtile: bleumarin & roz cald, albastru & alb, lavandă sau natural.

Colecția Energy a fost lansată în cadrul unui eveniment dedicat, unde reprezentanți ai blogosferei, jurnaliști și Instagrammeri au încercat noile perechi de încălțăminte și le-au personalizat cu ajutorul designerului de literă Bianca Dumitrașcu.

“M-am bucurat să fiu eu artistul care a personalizat sneakerșii din colecția Energy, lansată de Skechers cu ocazia aniversării de 20 de ani. Energia și culorile m-au inspirat să creez articole de încălțăminte unice, personalizate pentru fiecare invitat prezent la eveniment”, a declarat Bianca.

Colecția aniversară va fi disponibilă în magazinele proprii din România:

SKECHERS Băneasa (Băneasa Shopping City)

SKECHERS ParkLake Shopping Center

SKECHERS AFI Palace Cotroceni

SKECHERS Sun Plaza Mall

SKECHERS Coresi Mall (Brașov)

SKECHERS City Park Mall (Constanța)

SKECHERS Iulius Mall (Suceava & Cluj-Napoca)

SKECHERS VIVO! (Baia Mare & Cluj-Napoca)

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri