SKECHERS aniverseaza 20 de ani de la colectia ENERGY

SKECHERS aniverseaza 20 de ani de la colectia ENERGY

Două decenii mai târziu, stilul iconic se întoarce cu o lansare comemorativă

comunicat de presa:

SKECHERS, producătorul internațional de încălțăminte de zi și de înaltă performanță, aniversează 20 de ani de la introducerea pe piață a colecției Skechers Energy, printr-o lansare comemorativă.

Colecția Skechers Energy a fost lansată în 1999, cu Britney Spears ca imagine oficială a brandului, devenind rapid modelul reprezentativ Skechers atât pentru femei, cât și pentru bărbați. La 20 de ani după lansarea inițială, modelul de chunky sneakers s-a întors, ca parte a unei tendințe globale în plină ascensiune. Skechers evocă originile trendului prin intermediul unei colecții extinse, în culori simple sau în combinații subtile: bleumarin & roz cald, albastru & alb, lavandă sau natural.

Colecția Energy a fost lansată în cadrul unui eveniment dedicat, unde reprezentanți ai blogosferei, jurnaliști și Instagrammeri au încercat noile perechi de încălțăminte și le-au personalizat cu ajutorul designerului de literă Bianca Dumitrașcu.

“M-am bucurat să fiu eu artistul care a personalizat sneakerșii din colecția Energy, lansată de Skechers cu ocazia aniversării de 20 de ani. Energia și culorile m-au inspirat să creez articole de încălțăminte unice, personalizate pentru fiecare invitat prezent la eveniment”, a declarat Bianca.

Colecția aniversară va fi disponibilă în magazinele proprii din România:

SKECHERS Băneasa (Băneasa Shopping City)

SKECHERS ParkLake Shopping Center

SKECHERS AFI Palace Cotroceni

SKECHERS Sun Plaza Mall

SKECHERS Coresi Mall (Brașov)

SKECHERS City Park Mall (Constanța)

SKECHERS Iulius Mall (Suceava & Cluj-Napoca)

SKECHERS VIVO! (Baia Mare & Cluj-Napoca)

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri