Setari Cookie-uri

8 pantofi sport de damă pentru plimbări relaxante

Pantofii sport sunt ideali pentru a gândi ținute cât mai inspirate, dar și pentru a te simți cât mai bine când vine vorba despre libertate în mișcare. Asta pentru cât mai multe umblete.

Pantofii sport trebuie să fie cât mai frumoși ca aspect, cât mai ușori ca greutate, cât mai interesanți ca look. Asta pentru a-ți fi la îndemâna să alegi ceva ce ți se potrivește și în care te simți bine. Poate că fiecare dintre noi avem un anume stil, dar cu sigurantă că pantofii sport se potrivesc oricui, pentru că acest tip de încălțăminte este versatil și completează fain orice tip de ținută. Uite mai jos niște modele deosebite.

Pantofi sport din piele întoarsă

Cu inserții de plasă, de la New Balance, această pereche de pantofi sport este într-un galben pal foarte frumos și plăcut. Cu vârful rotund, aceștia au talpa plată și subțire. Închiderea se face cu șireturi și se pot purta atât cu niște jeanși, cât și cu niște rochii într-un stil lejer.

Citește și:

Îi poți comanda aici

Pantofi sport cu șireturi fundițe

Pentru domnițele care preferă pantofii sport la plimbări, am găsit o pereche confecționată din piele ecologică și neagră, ca să se poată purta la orice ținută. Cu cusături decorative se remarcă prin talpa aderentă supradimensionată și prin materialul de satin colorat, folosit în loc de șireturi.

Îi poți comanda aici

Pantofi sport multicolori în romburi

De la Adidas ne-a atras atenția o pereche de încălțăminte sport foarte mișto și cool colorată. În nuanțe vibrante, aceasta este originală și prin combinația materialului textil cu cel sintetic. Are talpă din guma antiaderentă și spatele călcâiului moale. Nouă ni se pare foarte interesantă combinația de tonuri și că se potrivește (mai ales) prin cubluri.

Citește și:

Îi poți vedea aici

Pantofi sport cu sclipici

Sau mai degrabă cu aspect strălucitor. Mai exact o pereche de pantofi sport subțiri, cu vârf întărit, într-un auriu rose și model uni. Stilul casual place pentru că îi fac versatili. Tenișii au talpă plată și un accesoriu metalic cu logo pentru un look ușor elegant.

Îi poți vedea aici

Pantofi sport în nuanțe aprinse

Multicolori și în combinații stridente, acești pantofi sport de damă de la Graceland au un design descris cu alb-roz-gri-animal print, iar asta îi face deosebiți când vrei să adaugi un touch tineresc unei ținute. Se leagă cu șiret, au talpă groasă din TPR și sunt foarte comozi și ușori în picioare.

Îi poți vedea aici

Pantofi sport cu talpă supradimensionată

Citește și:

O talpă înaltă care parcă ne trimite în era anilor ‘90, disco, când se purta încălțăminte care să fie cât mai butucănoasă și mare. Modelul ales de noi are talpa albă cu imprimeu leopard în alb, iar la exterior este negru cu alte inserții în aceeași temă. Ceva mai pretențioasă la combinații de outfituri, această pereche de încălțăminte este o adiție cool în garderobă.

Îi poți vedea aici

Pantofi sport roz

Într-un roz șters și care nu atrage atenția deloc, acești pantofi sport pentru damă sunt super comozi și ușori în picioare. Au diverse adiții de material din plasă și sunt foarte interesanți ca look. Nu sunt impermeabili, dar sigur se mai pot purta cât sezonul încă face “abuz” de temperaturi ridicate.

Citește și:

Îi poți comanda aici

Pantofi sport talpă curcubeu

Poate că ne-am obișnuit ca pantofii sport să fie cât mai simpli, dar aceștia pot fi mai deosebiți decât credem. Mărturie stau acești adidași sport cu talpa ca un curcubeu. Exteriorul este alb cu zone decorate fosforescent. Un adevărat experiment când va veni vorba despre ce să îmbraci când îi încalți. Pot fi aleși pe alb sau pe negru.

Îi poți vedea aici

foto: By Olga Danylenko, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.