Setari Cookie-uri

6 cămăși de noapte cu mânecă lungă - ca să-ți fie bine în nopțile reci

În sezonul când nopțile sunt mai friguroase, alege să îmbraci cămăși de noapte călduroase, ca să ai un somn odihnitor și vise plăcute!

Fiecare dintre noi are o ținută preferată. Că este vorba despre un palton cu o croială anume, despre o rochie care ne avantajează silueta sau despre o pereche de pantaloni care ne scoate în evidență formele, avem cu siguranță ceva preferat în garderobă. Însă, nimic nu se compară cu cât de bine te simți când îmbraci o pijama sau o cămașă de noapte. Poate o fi și gândul că în sfârșit te poți odihni, cine știe. Ideea este că, având în vedere că gradele din termometre au scăzut, ar fi o idee inspirată să îți propunem câteva cămăși de noapte pe care să le îmbraci toamna asta. Sau și la iarnă, când te vei trezi cu zăpadă afară și ție îți va fi cald și bine în casă.

Cămașă de noapte cu inserții de dantelă

Citește și:

Undercolors of Benetton propune pentru zilele de toamnă iarnă, de fapt pentru seri, o cămașă de noaptă cu model dantelat. Cu mâneci lungi, aceasta are dantelă la manșetele de la mâini și un cordon în talia elastică. Este într-un gri melange foarte plăcut, închiderea se face cu nasturi și decolteul este rotund.

O poți vedea aici

Cămașă de noapte cu model floral

Din bumbac, această cămașă de noapte este foarte pufoasă și foarte frumoasă grație combinației de albastru pastel cu roz și bej. În model floral, are o croială lejeră, iar mânecile sunt lungi și decolteul rotund - este comodă, de purtat și în zilele când vrei să te relaxezi prin casă.

O poți vedea aici

Cămașă de noapte în stil masculin

Adică la propriu, această cămașă de noapte arată ca o cămașă bărbătească, doar că a fost schițată să fie cât mai feminină, modernă și delicată. Cu model în carouri, aceasta are mânecile lungi și este flaușată, are lungime scurtă și fason drept, buzunare oblice și un logo la vedere - este de firmă, de la Ralph Lauren.

Citește și:

O poți vedea aici

Cămașă de noapte cu umărul dezgolit

Această cămașă de noaptă de la Emporio Armani este un model confecționat din tricot cu imprimeu în stil sport. Foarte confortabilă și cu aspect ușor neglijent, aceasta are și decolteu rotund, un umăr fiind lăsat la vedere pentru că este mai larg. În lateral are tăieturi discrete și sexy.

O poți vedea aici

Cămașă de noapte groasă

O cămașă de noapte care are un nume sugestiv - Lovely Winter. Adică este perfectă de purtat pe timp de toamnă și iarnă, pentru că este grosuță și călduroasă. Confecționată din bumbac și modal, un material tare plăcut la atingere, aceasta este din tricot ceea ce o face cozy și minunată. Culorile sunt în tonuri de vișiniu.

O poți comanda aici

Cămașă de noapte roz

Cămășile de noapte pot fi și vesele, în nuanțe deschise, deși parcă ceva mai relaxante ar fi cele în tonuri închise. Pentru că seara este momentul tău de relaxare, am zis că-i rost și de o cămașă pe roz, în model asimetric - mai lungă în spate. Are niște inimioare desenate pentru cele mai romantice dintre noi.

Citește și:

O poți vedea aici

foto: By Dmytro Buianskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.