Setari Cookie-uri

Timpul măsurat în zâmbete: 5 ceasuri elegante de damă

Ceasurile elegante de damă sunt, contrar aparențelor, extrem de ușor de ales și de purtat, pentru că nu sunt deloc pretențioase. Descoperă în selecția noastră câteva modele cool.

Femeilor le plac accesoriile - și nu este vorba doar despre genți, portofele sau bijuterii, căci și ceasurile sunt la fel de importante în completarea unei ținute. Uneori, alegerea unuia care să fie întocmai potrivit cerințelor noastre se poate dovedi foarte dificilă. Așa că noi preferăm să pariem pe ceasurile elegante pentru că vin cu stil în completarea unor ținute casual de zi sau ale unora rafinate de seară.

Ceas colorat și elegant de damă

Un ceas într-un mov puternic, unul care se remarcă prin nuanță aprinsă și vibrantă. Acesta are o brățară foarte subțire, nuanțată în aceeași culoare ca a cadranului. Parte din colecția de ceasuri elegante de damă, aceasta are mecanismul din Quartz și display-ul este analog. Carcasa este rotundă și placată din alamă, placată ionic, adică este foarte rezistentă.

Citește și:

Îl poți vedea aici

Ceas damă curea din piele

Într-un bordo superb, cureaua acestui ceas este cu model în relief, iar asta îl face foarte atrăgător și ușor de scos în evidență. Rezistent și la apă, are mecanismul de proveniență japonez și asta îi asigură durabilitate. Cadranul este cu cifre romane și indică ora, minutul și secunda.

Îl poți vedea aici

Ceas pe alb elegant de damă

Un ceas care ne-a atras atenția este unul pe bej. Cu cureaua albă și cu cadranul în tonuri în degrade de muștar - este de la Q&Q. Cadranul este din cristale minerale, carcasa argintie din alamă, iar brățara din piele bej. Combinațiile de culori și materiale sunt foarte interesant și fac acest accesoriu să fie must have în garderoba pentru că este versatil la orice ținută.

Citește și:

Îl poți vedea aici

Ceas argintiu pentru femei

Ceasurile elegante de damă sunt și cele care au un stil casual sau clasic. Cel propus de noi funcționează pe baterie, iar materialul din care este confecționat este oțel inoxidabil. Brățara este metalică, argintie, la fel ca și carcasa, iar cadranul este pe negru pentru un contrast cool.

Îl poți vedea aici

Ceas auriu cu brățară metalică

Pe auriu rose, acest ceas elegant pentru damă este cu display analog și funcționează pe Quartz. Cu formă rotundă a carcasei și din material placat, acest accesoriu este extrem de discret și poate completa foarte frumos o piesă vestimentară de toamnă, dacă vrei să adaugi ceva autumnal outfitului - și nu numai.

Îl poți vedea aici

Ceas elegant metalic pe argintiu

Seria de ceasuri elegante poate cuprinde și ceva mai strident, cum ar fi un ceas cu pietricele multicolore și strălucitoare deasupra carcasei. Cadranul poate fi ales dintre alb, roz, negru dar și gri închis, pe care l-am și ales noi. Ne place, mai ales, pentru că este destul de mare ca dimensiuni și că este simpatic prin inserțiile nuanțate vesel.

Citește și:

Îl poți vedea aici

foto: By Victoria Chudinova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.