Setari Cookie-uri

Look de anii ‘50: moda fustelor plisate în 9 modele de care te vei îndrăgosti

Fustelele plisate sunt piese vestimentare care nu se vor demoda și care vor inspira pentru totdeauna ținute memorabile!

Cu un aspect vibrant de ținută de cinema, fustele plisate rămân în tendințe amintind de moda interbelică cu aspectul retro și atemporal. În era Hollywood cu prezențe ca Betty Page, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn sau Grace Kelly pe marele ecran, fustele plisate au început să cucerească doamnele de peste tot. Iar acum sunt preferate în diverse outfit-uri. Plus că acestea oferă posibilitatea de a fi purtate în felurite moduri. Musai de avut măcar una în garderobă, că de restul te ocupi îndată pentru a crea ținuta ideală.

Cele mai frumoase modele de fuste plisate

Fustă plisată stil office

O fustă midi cu pliuri din material elastic și în croială cloș. Aceasta este ideală de purtat la locul de muncă sau la școală pentru că este foarte cuminte ca look, iar culoarea este una extrem de plăcută. În talie este prevăzută cu un accesoriu tip curea. Se poate purta atât cu încălțăminte sport, cât și cu una elegantă cu tocuri.

Citește și:

O poți comandă aici

Fustă plisată cu talie înaltă

Această fustă plisată albă este foarte frumoasă - cu look feminin, design clasic cu talie înaltă și print foarte bun. Materialul neelastic din țesătură satinată se așează frumos în talie. Lungă până la genunchi, se închide cu fermoar la spate și este căptușită. Poate ajuta la crearea unor ținute casual simpatice, mai ales în combinație cu un top sau o cămașă.

O poți comanda aici

Fustă plisată de firmă

De la Pepe Jeans London, această fustă plisată într-o culoare coniac de toamnă cu model uni se remarcă prin simplitate. Cu croiala în A și lungime potrivită se poate purta încrezător cu o pereche de încălțăminte sport, luând în spate și un rucsac chic pentru ieșiri în oraș.

Citește și:

O poți vedea aici

Fustă midi plisată în degradeuri

De la Guess ne-a atras atenția o fustă în combinație de roșu-negru în nuanțe contrastante și care se evidențiază prin efect de degrade. Croiala este evazată și materialul este unul ușor lucios, talia medie și efectul este unul ușor sidefat.

O poți vedea aici

Fustă în carouri și cu pliuri

Brandul Tuca propune din seria de fuste plisate un model în carouri. Cu un mix de verde-negru, aceasta este de la Mango și este oversize, lăsând impresia că este asimetrică. Stilul este casual, materialul este din fibre sintetice și place pentru că încadrează frumos corpul grație unei benzi elastice din talie.

O poți vedea aici

Fustă plisată pe corp

Dacă ești amatoare de fuste strâmte pe corp dar te încânta și ideea de pliuri, atunci ai putea opta pentru una care le îmbină pe cele două. Cu imprimeu floral, propunerea noastră este vaporoasă, de lungime midi și căptușită. Se poate purta foarte bine în orice sezon, cu colanți sau cu dresuri subțiri.

Citește și:

O poți comanda aici

Fustă neagră plisată

Un model clasic de fustă plisată cu care nu dai greș - cel pe negru. Cu un ușor aspect gotic și rock, aceasta se vede grozav cu niște bocanci sau cu botine cu toc, având un fermoar ascuns într-o parte pentru închidere. Ca aspect seamănă cu material din piele.

O poți comanda aici

Fustă aurie cu pliuri

Dacă ești în căutare de ceva foarte rafinat, pentru ocazie sau pentru un eveniment deosebit, o fustă în auriu este perfectă. Din colecția Only are croiala în clos și este confecționată din material neted cu pattern simplu și lucios, metalic și ispititor.

O poți comanda aici

Fustă plisată cu buzunare

Într-un turcoaz energic, această fustă cu pliuri largi este în clos și ideală de purtat la ceva unde un dress code este cerut. O ținută fabricată în România, această fustă are talia înaltă, pliuri late ce pleacă din talie și dispune de buzunare laterale. Textura este de stofă.

Citește și:

O poți comanda aici

foto: By Oleksii Dubrovskyi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.