Setari Cookie-uri

Bocanci de munte pentru drumeții prin zăpadă

Bocancii de munte pentru damă pot fi și chic, nu doar practici - iată câteva modele care să te ajute să te bucuri de plimbările prin stațiuni, mai ales când totul în jur este alb, nins și rece.

Alegerea unor perechi de încălțăminte pentru toamnă-iarnă, mai ales când plănuiești o vacanță la munte, ar trebui să fie ceva relativ simplu. Plus că bocancii de munte nu sunt atât de diferiți, dar cu toate acestea unii designeri gândesc modele smart și cool, care mizează nu doar pe utilitate cât și pe aspect. Bocanci de munte schițați cât mai feminin și atrăgător poți vedea mai jos:

Bocani de performanță pentru munte

O pereche de bocanci pentru damă - cu inserții de piele nabuc și plasă ideali pentru drumeții. De la Salomon, această pereche de încălțăminte sport este pentru drumeții, într-un gri închis și model uni. Vârful este rotund, talpa joasă și ca tehnologii dispune de OrthoLite®, Gore-Tex®, CONTAGRIP®, Quicklace pentru plimbări ușoare.

Citește și:

Îi poți comanda aici

Bocanci pentru zăpadă

De la Tommy Hilfiger, această pereche de bocanci de piele este perfectă de purtat în umbletele pe la munte iarna, mai ales când este zăpadă. Impermeabili, sunt prevăzuți cu izolare și au talpă antialunecare din gumă și spatele călcâiului rigidizat. Sunt într-un gri ciocolatiu foarte plăcut la vedere.

Îi poți vedea aici

Bocanci îmblăniți de munte

Negri și de firmă, de la Caprice, acești bocanci sunt confecționați din piele nabuc și piele naturală. Modelul este unul izolat cu vârful și gulerul gambei rigidizat, cu talpa din gumă și brant confortabil cu contur. Foarte lejeri și ușori în purtare, se închid cu șireturi într-o culoare contrastantă și au blăniță decor în partea de sus.

Citește și:

Îi poți comanda aici

Bocanci de iarnă sidefați

Într-o nuanță metalică, această pereche de cizme de la The North Face este tot ce ai nevoie pentru o escapadă la munte în mijlocul iernii. Modelul este confecționat din combinație de material textil cu sintetic în nuanță metalică vișinie, având sistem de izolare pentru asigurare de căldură și rezistență la apă. Talpa este stabilă și vârful ușor rigid, așa că nu aluneci și pășești în siguranță.

Îi poți vedea aici

Ghete pentru damă cu talpă antiaderentă

Bocanci de munte pentru femeile care nu se tem de provocări și cărora le plac să fie și fashion. Aceste ghete sunt pe negru, pentru sezonul toamnă-iarnă și fac parte dintr-o colecție de încălțăminte sport. Interiorul este îmblănit și la exterior este piele naturală, stilul fiind casual.

Citește și:

Le poți vedea aici

Bocanci din piele întoarsă de munte

Ghetele Skechers sunt într-o combinație cool de piele întoarsă și material textil. Cu vârful ușor ascuțit și talpă anti alunecare, încălțămintea are șireturi elastice și lasă piciorul să respire protejând în același timp de umiditate, frig și zăpadă sau ploi. Cu costumul potrivit de iarnă se văd grozav.

Îi poți vedea aici

Ghete vișinii de munte

O pereche de bocanci de munte ceva mai eleganță este de la Flavia Passini. Un model de firmă, ghetele sunt din piele naturală, într-un vișiniu tare plăcut autumnal. Design-ul este unul fantastic grație culorilor în degrade atât la talpă cât și la calapod, dar și șireturilor așezate uimitor.

Le poți vedea aici

Citește și:

foto: By Mostovyi Sergii Igorevich, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.