Setari Cookie-uri

Advertorial În căutarea sutienului perfect ca pe acul din carul cu fân

Marks & Spencer îți pune acum la dispoziție serviciul de consiliere Bra Fit

”Primul lucru pe care îl fac atunci când ajung acasă este să îmi dau sutienul jos!” Mâna sus cine face asta și să spună toate doamnele în cor #ampățit! Nu știi ce înseamnă dexteritate dacă nu ai văzut niciodată viteza cu care poate scăpa o femeie dintr-un sutien incomod. Așa cum bine știi, procedeul nu e cel mai simplu: întâi desfaci capsele de la spate care te-au înțepat toată ziua apoi îți dezlipești bretele care au lăsat urme roșii pe piele, eventual îți scoți din dreptul sternului sârma care te-a înghiontit și despre care nu știi de unde o fi răsărit și asta. În cele din urmă, cu grația aruncătorului de ciocane, azvârli inamicul personal cu bureți și ghimpi pe cel mai apropiat scaun doar pentru ca a doua zi să iei de la capăt bătălia sârmelor înfipte în stern, spate, coaste și-n Doamne-ferește, te mai miri pe unde până când ajungi să te simți ca mica sirenă din povestea lui H.C Anderson. În cazul în care ai văzut doar animația dulce si cu happy-end, în versiunea originală, după ce și-a primit picioarele, mica sirenă simțea că talpa piciorului îi este înjunghiată la fiecare pas.

Toate aceste neplăceri se întâmplă nu pentru că sutienul este dispozitiv de tortură fashionistă, ci pentru că pur și simplu e posibil să-ți fi ales sutienul greșit. Din fericire, Marks & Spencer îți pune la dispoziție serviciul de consiliere pentru alegerea piesei potrivite particularităților tale fizice. Scopul acestuia este să te ajute să găsești sutienul care să îți ofere susținerea sau volumul de care ai nevoie fără rabat de la confort și eleganță.

Prima recomandare a specialiștilor este să îți măsori circumferința bustului. Ideal ar fi să faci acest lucru de două ori pe an pentru că mărimile pot varia în funcție de numărul de kilograme acumulate sau pierdute.

Un alt truc este oferit de Julie Mercer, expert pe linia de lenjerie intimă la Marks & Spencer. Ea spune că cea mai eficientă metodă prin care poți testa dacă ai ales sutienul potrivit este să ridici mâinile și să răscești trunchiul. Dacă sutienul s-a deplasat, atunci ai nevoie de altă mărime sau de alt model.

5 reguli de bună purtare Bra Fit

  1. Banda de sub cupă ar trebui să fie paralelă cu podeaua, cu o distanță de două degete între corp și elastic.
  2. Partea centrală a sutienului ar trebui să fie fixă pe stern.
  3. Susţinerea metalică din lateral ar trebui să urmărească linia cutiei toracice și să nu ajungă la țesutul mamar.
  4. Sânii ar trebui să se așeze complet în cupa sutienului, fără depășească marginea cupelor sau să creeze un efect inestetic.
  5. Baretele sutienului ar trebui să fie lejere, cu o distanță de două degete între umăr și baretă. În acest fel, se va obține presiunea perfectă pentru susținerea umerilor.

Alegerea corectă a sutienului are la bază mai multe criterii, iar consilierii Marks & Spencer te vor ajuta sa găseşti modelul potrivit nevoilor tale. Poți merge în oricare dintre magazinele Marks & Spencer din București unde vei beneficia de consultanță specializată, gratuită. Astfel vei scăpa de consecințele alegerii sutienului nepotrivit și te vei bucura de experiența interesanță oferită de serviciul Bra Fit.

Marks & Spencer se implică activ în susținerea doamnelor printr-un parteneriat local cu o asociație care oferă ajutor femeilor în prevenirea și depistarea cancerului de sân. De asemenea, brandul pune la dispoziția femeilor care au înfruntat această maladie o colecție specială de sutiente concepute special pentru cele care au suferit mastectomii. În România vor fi disponibile două modele ce beneficiază bineînțeles de material de calitate înaltă și tehnologii avansate.

foto prima pagina


Kudika
28 Octombrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.