#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY continuă cu deschiderea primului magazin Falconeri

#XCLUSIVE BY BĂNEASA SHOPPING CITY continuă cu deschiderea primului magazin Falconeri

Falconeri ridică țesătura de cașmir la rang de artă.

comunicat de presa

Conceptul deja consacrat Băneasa Shopping City celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit deja sinonim cu Băneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, centrul comercial este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima dată toate produsele care ulterior devin obiectul dorinței a mii de oameni, lansările de branduri în exclusivitate, colecțiile capsulă, produsele în ediție limitată sau experiențele unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

Falconeri ridică țesătura de cașmir la rang de artă. Brandul își trage insiprația din frumusețea si naturalețea firelor naturale de cașmir, transformând astfel țesături delicate în piese vestimentare excepționale într-o paletă largă și contemporană de culori.

Firele rafinate construiesc piese atemporale, versatile, pentru un look chic și modern devenit, în timp, semnătura brandului Falconeri. Colecția de toamnă 2019 a brandului italian completează perfect pasiunea pentru tricotaje rafinate și materialele exclusiviste cu tendințele atemporale ale pieselor confortabile, luxoase și nemuritoare.

Joi, 7 noiembrie, conceptul Băneasa Xclusive a continuat cu deschiderea primului magazin Falconeri din România, într-un cadru exclusivist. Cei peste 30 de invitați s-au bucurat de noua colecție de toamnă a brandului italian din Băneasa Shopping City. La eveniment au fost prezente vedete și influenceri precum Andreea Berecleanu, Sonia Argint, Roxana Voloșeniuc sau Amalia Enache, care s-au bucurat de noua colecție și de finețea materialelor noului sezon.

Despre Băneasa Shopping City și Băneasa Xclusive

Băneasa Xclusive este conceptul Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City reunind - lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio. Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre Falconeri

Cașmirul superior, fibrele naturale de cea mai bună calitate și tehnicile de fabricație de ultimă generație sunt caracteristicile ce fac îmbrăcămintea Falconeri specială, atât pentru el, cât și pentru ea. Brandul, achiziționat de către Calzedonia Group în 2009, este specializat în tricotaje din cașmir strict fabricate în Italia. Colecțiile subliniază calitatea fibrelor, combinând tradiția și creativitatea, simplitatea și atenția la detalii. O mare parte din procesul de producție are loc la fabrica Avio din provincia Trento, unde experții producători transformă fibrele în confecții versatile, atemporale. Astăzi, brandul are peste 100 de magazine în toată lumea, iar pe viitor își dorește să se extindă în noi zone din Europa, Statele Unite, Asia și Rusia.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri