Setari Cookie-uri

Reduceri de Black Friday pe eMAG: echipamente sportive damă

Black Friday 2019 înseamnă la eMAG reduceri la o gamă variată de produse din categorii care acoperă diverse cerințe. Nouă ne-au atras atenția echipamentele sportive pentru femei - sunt frumoase, practice și te încurajează să fii mai activă.

eMAG este în plină campanie de reduceri cu ocazia Black Friday 2019. Poți găsi pe platformă diverse produse (de care ai sau nu nevoie), dar le iei tocmai pentru că ar fi păcat să lași astfel de promoții să îți scape. Găsești de la electronice, electrocasnice, jucării, produse de îngrijire personală, până la cosmetice, cărți, produse de supermarket, pet-shop și gaming. Noi ne-am oprit la ceva care să placă tuturor - secțiunea fashion. Și așa am dat peste echipamente sportive de damă, cu până la 50% mai ieftine cu ocazia Vinerea Neagră pe eMAG.

Oferte Black Friday 2019 pe eMAG la echipamente sportive

Echipament sport CooFit pentru femei

echipamente sportive

Pentru sală, fitness, yoga, jogging, aerobic sau dans. Acest echipament sportiv pentru damă este unul foarte lejer. Acesta are două piese - colanți și top - setul este disponibil în două culori (roz sau bej). Ambele produse sunt fabricate din material cu textură fină și rafinată, care permite evacuarea transpirației, uscare rapidă, compoziția fiind una foarte densă și elastică. Colanții sunt cu talie înaltă, iar topul este cu design modern și cu libertate în mișcare (este prevăzut cu buzunar pentru depozitarea telefonului)

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set bustieră și pantaloni fitness damă

black friday emag

Acest echipament sportiv pentru damă include o bustieră și pantaloni sport. Sunt realizate (din neopren și polyester) astfel încât să ajute la creșterea treptată a temperaturii pentru ca organismul să poată elimina apa în exces. Iar asta înseamnă că se accelerează procesul de slăbire, fără a fi impus efort mare. Se întrețin ușor, se poartă cu încredere. Iar partea și mai mișto este că setul este la reducere de Black Friday pe eMAG.

Îl poți comanda aici

Set fitness OEM pentru activități sportive

black friday emag

50% reducere la acest echipament sportiv de Black Friday pe eMAG. Pachetul cu produse sportive este conceput special pentru antrenamente intense. Setul are colanți foarte elastici și o bustieră cu burete cu striații. Ambele conferă libertate în mișcare, aderență superioară și ajută la eliminarea rapidă a transpirației.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Set fitness OEM pentru activități sportive

echipamente sportive

50% reducere la acest echipament sportiv de Black Friday pe eMAG. Produsele sportive sunt concepute special pentru antrenamente intense. Setul are colanți foarte elastici și o bustieră cu burete cu striații. Conferă libertate în mișcare, au aderență superioară și ajută la eliminarea rapidă a transpirației.

Îl poți comanda aici

Vezi aici cele mai bune oferte de Black Friday 2019 in magazinele online.

foto: By Alena Ozerova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.