Setari Cookie-uri

Fulare călduroase de iarnă: 7 modele pufoase și moi

Fulare călduroase! Must have în acest sezon capricios când vremea nu pare să fie prea hotărâtă cu ce fel de răceală ne tratează. Așa că, alege unul dintre cele multe fulare pufoase disponibile pentru zilele reci.

Fularele călduroase sunt un must în garderoba de iarnă. Poți opta pentru unele oversize ca să gândești ținute moderne sau unele regular pentru ceva clasic. Pentru oricare tip de accesorii ai opta, să știi că fularele sunt disponibile în modele variate, pentru preferințe diferite și în culori cât mai inedite. Ideea este că trebuie să fie nu doar practice, cât și aspectuoase. Așa că, ia în considerare câteva dintre opțiunile propuse de noi, că s-ar putea să găsești unul de care nu te vei despărți în acest sezon.

Modele de fulare calduroase pentru iarna aceasta

Fular gri de toamnă-iarnă

fulare

Un fular călduros și simplu, pentru că uneori nu ai nevoie de artificii suplimentare pentru a completa o ținută în sezonul rece. Acest accesoriu este gri deschis și se poate purta cu diverse outfituri. Fularul de damă tricotat în faguri de mere este parte dintr-o colecție Zenda și se poate achiziționa la un preț avantajos.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Fular roșu de damă

De la Guess ne-a atras atenția un fular de firmă într-un roșu puternic. Confecționat din acril și perfect pentru ținutele feminine, acesta are un detaliu metalic auriu pentru un logo vizibil. Terminațiile acestuia sunt cu câte un ciucur supradimensionat în capete.

Îl poți comanda aici

Fular cu ștrasuri

fulare calduroase

Foarte confortabil și călduros este acest fular bej cu Ștrasuri. În stil casual, are un model uni care are la baza fibre sintetice și fine ce îl fac foarte delicat la purtare. Ca detalii se remarcă prin aplicațiile cu sclipici. Este perfect pentru toamnă sau iarnă.

Îl poți comanda aici

Fular tip blană

fulare calduroase

Acest fular tip etola imită o blană fină care te trimite cu gândul la serile petrecute în poala bunicii când te îmbrăca atât cât să ne fie cald și bine, ca într-o îmbrățișare sinceră. Într-un maro camel, acest fular te va proteja de gradele scăzute și te va ajuta să arăți grozav.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Fular alb de iarnă

fulare calduroase

Pentru că iarna înseamnă, în primul rând, grade scăzute în termometre, să știi că trebuie să ții cont de faptul că un fular pufos înseamnă și un fular călduros. Noi ne-am lăsat șantajate de unul pe alb imaculat, pentru că zăpada și pentru că inspirație pentru sărbătorile de iarnă. Este confecționat din tricot gros și face parte din colecția Pieces.

Îl poți comanda aici

Fulor sport în dungi

fulare calduroase

Un fular foarte simpatic este unul de la Pepe Jeans. Din acril 100%, acesta are dimensiuni mari, așa că te poți juca cu diverse combinații când vine vorba despre a-l purta cât mai cool. Plus că este în niște culori neutre ce sunt ușor de asortat cu orice piese vestimentare ai ales.

Îl poți comanda aici

Citește și:

Fular împletit Answear

fulare calduroase

Am ales pentru acest sezon friguros și un fular circular pentru că ne place și pentru că se vede grozav. Am optat pentru unul pe bleu închis. Este parte din colecția Answear, de calitate, chic și, evident, călduros. Cum altfel, când căutam să ne refugiem în lucruri care ne fac să ne simțim bine, nu doar să arătăm grozav.

Îl poți comanda aici

foto: By Alones, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.