Setari Cookie-uri

Advertorial Pijamale cu aer festiv pentru vacanța de Crăciun

Acestea sunt inspirate din atmosfera primitoare a sărbătorilor petrecute alături de oameni dragi, în intimitatea căminului.

Fiecare dintre noi are, aruncată pe undeva în spatele șifonierului, cea mai lălâie pereche de pantaloni din lume și un tricou care a trecut prin toate calamitățile casnice posibile, dar de care nu ne îndurăm să le punem la coșul de gunoi pentru că sunt cele mai comode pijamale de la invenția pijamalelor încoace. În același timp, atunci când le porți și auzi o bătaie-n ușă, întâi deschizi șifonierul, te schimbi rapid în orice altceva și abia apoi te duci să vezi cine te caută ca să nu te surprindă cineva în ținuta de sfârșit al lumii.

Oricât de dragi ți-ar fi aceste haine, trebuie să recunoști că a venit momentul să le lași să iasă la pensie. În schimbul acestora, azi îți prezentăm selecția de pijamale Marks & Spencer care îmbină confortul cu aspectul estetic. Da, există acele pijamale care să fie în același timp, frumoase și comode.

Mai mult de atât, pentru că a mai rămas doar foarte puțin timp până la Crăciun, acestea sunt inspirate din atmosfera primitoare a sărbătorilor petrecute alături de oameni dragi, în intimitatea căminului.

Hanorac din fleece cu aer de copilărie

Moale ca un ursuleț de jucărie, acest hanorac vesel îți va aminti cu siguranță de Crăciunurile copilăriei. Este ideal pentru după-amiezile leneșe petrecute pe canapea sau pentru întâlnirile cu prietenii apropiați în jurul bradului împodobit. Dincolo de senzația plăcută de moliciune și de îmbrățișarea caldă ca de păturică, hanoracul într-o nuanță dulce, pastelată de maro are o glugă prevăzută cu două urechiușe simpatice.

Pijamale elegante din satin

Indiferent dacă ești adepta unor pijamale din două piese sau preferi o cămașă de noapte, la Marks & Spencer vei găsi cu siguranță o piesă sau un set care să îți fie pe plac. Mai mult de atât, finețea materialului îți va oferi nu doar o stare de confort și relaxare, ci îți va pune în valoare și latura pasională, dacă pui la cale un Crăciun romantic alături de persoana iubită.

Pijamale asortate pentru toată familia

Chiar dacă pare un clișeu din filmele cu budget redus, adevărul este că o familie îmbrăcată în pijamale cu același imprimeu, stând în jurul bradului și căutând printre cadourile de Crăciun formează o imagine foarte pitorească. Prin urmare, surprinde-i pe cei mici cu pijamale amuzante, ”de oameni mari”, care să se asorteze celor purtate de adulții din familie.

Pijamale cu animal print

În vacanța de iarnă, relaxează-te pe canapea și bucură-te de zilele libere purtând una dintre cele mai comode și mai stylish pijamale din colecția Marks & Spencer. Croite dintr-un fleece scurt, pijamalele cu animal print sunt lejere, jucăușe și au un aer surprinzător de chic, motiv pentru care le poți trece chiar și pe lista de cadouri pentru cea mai bună prietenă.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.