Setari Cookie-uri

Cum să ai un look impecabil cu ajutorul acestor elemente esențiale

Trendurile sunt trecătoare și nu reprezintă mereu baza unui stil original. Tocmai de aceea, este important să știi să transformi orice piesă basic într-un look de zile mari.

Eleganța și stilul se fac remarcate atunci când știi să faci combinații potrivite, dar care te scot din tipare. Trendurile sunt trecătoare și nu reprezintă mereu baza unui stil original. Tocmai de aceea, este important să știi să transformi orice piesă basic într-un look de zile mari. Poți face acest lucru atât prin piese vestimentare, cât și prin bijuterii sau machiaj. Iată care sunt câteva dintre detaliile care nu te vor lăsa să treci neobservată:

Bijuteriile

„Creativitatea se naște dintr-un conflict de idei”, spunea chiar Donatella Versace, așa că atunci când nu ești sigură pe gusturile tale, ai încredere în instinct. Poartă bijuterii aur la orice outfit, însă învață să faci diferența între situațiile în care trebuie să optezi pentru ceva subtil și cele în care ai voie să fii provocatoare. La ținutele de zi, bijuteriile trebuie să fie minimaliste și în ton cu outfitul. Dacă participi la un eveniment de seară și vrei să pui accent pe cercei, alege-i doar pe cei cu diamante sau perle. Printre bijuteriile clasice pe care orice femeie ar trebui să le aibă se numără colierele din aur, o brățară tenis, inelele cocktail și cerceii rotunzi din aur. Nu uita că nuanța pielii decide tipul de bijuterii care arată bine pe tine. Dacă ai pielea într-o nuanță caldă, mai închisă, poți purta aur sau cupru, iar dacă pielea ta este mai albă și rece, optează pentru argint, aur alb sau roz.

Citește și:

Tricourile albe

Acestea amintesc adesea de actrițele și cântărețele din Franța, dar și de stilul impecabil și fără efort al pariziencelor. Cel puțin un tricou alb este necesar în garderoba oricărei femei. Acesta poate fi purtat la blugi, pantaloni de costum, dar și la fuste și joggeri. O piesă vestimentară versatilă trebuie să arate perfect într-o ținută elegantă, chiar și atunci când îți schimbi pantalonii de trening cu fusta creion, iar tricoul alb reușește acest lucru. Când achiziționezi o astfel de piesă, alege doar materiale de calitate precum bumbacul organic, lyocell sau cașmir. Spală-le mereu cu detergent special pentru rufe albe, pentru a le păstra aspectul nou pentru cât mai mult timp. Dacă te confrunți cu o pată încăpățânată care nu mai vrea să dispară, găsește o metodă de a tăia tricoul sau de a-i face câteva găuri stylish, fără a-l distruge.

Citește și:

Bluzele în dungi

Dacă vrei să rămâi în zona de inspirație franțuzească, trebuie să știi că bluzele în dungi sunt un alt element-cheie pentru un look reușit. Bluzele pot fi subțiri, din bumbac, sau pulovere mai groase, însă dungile specifice sunt înguste. Singura combinație de culori cu care nu poți da greș este bluza albă cu dungi negre. Aceasta este o piesă basic, dar care, în combinație cu blugi de tip mom jeans, botine și un trenci crem, te va teleporta în mijlocul unei cafenele în Paris. Pentru mai multă inspirație, urmărește acest video în care Alexa Chung află secretele look-ului franțuzesc.

Sprâncenele naturale și dese

Dacă faci parte din generația care și-a distrus pe termen lung sprâncenele prin pensatul agresiv în adolescență, trebuie să faci tot posibilul pentru a redobândi aspectul natural și sănătos al sprâncenelor tale. De-a lungul istoriei, sprâncenele au suferit diverse modificări în funcție de tendințe, însă cele dese și cu aspect natural rămân la baza unui look elegant și tânăr. Dacă nu ai cele mai bogate sprâncene din lume, nu dispera! Creioanele, fardurile și diferitele instrumente care sunt acum la îndemâna tuturor te vor ajuta să le dai formă și să le umpli. Este important de reținut că acolo unde firele de păr sunt mai rare, trebuie să creezi senzația că acestea există, însă fără a exagera cu o nuanță prea închisă. De asemenea, conturul nu trebuie delimitat perfect. Firele de păr se fixează cu ajutorul unui gel tip mascara pentru sprâncene, cu vârfurile îndreptate spre exterior.

Citește și:

look impecabil

Look-ul perfect este cel care te reprezintă și care te ajută să fii tu însăți în fiecare zi. Atunci când ai nevoie de puțin dramatism, bazează-te pe pantalonii clasici cu dungă, pantofii stiletto și rochiile tip little black dress. Fii cea mai stylish variantă a ta în fiecare zi.

Sursa foto: unsplash.com, pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.