Setari Cookie-uri

Cadouri de iarnă pentru el

Anul acesta, îți propunem să arunci o privire atentă colecției TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019 pentru Bărbați

Se apropie Crăciunul – acel moment din an în care, poate mai mult decât oricând, îi punem pe ceilalți pe primul loc. Ne facem timp să ne întâlnim cu prieteni pe care nu i-am mai văzut de câteva luni, ne sunăm rudele îndepărtate și povestim despre experiențele de peste an, ne facem liste cu persoanele dragi, să fim sigure că nu uităm pe nimeni! și căutăm cadourile ideale pentru fiecare.

În toată agitația acestor zile, însă, știm că trebuie să găsim și cadoul perfect pentru EL! Tată, frate, prieten, iubit sau soț - indiferent de rolul pe care îl are în viața noastră, ocupă un loc foarte important pentru noi.

Anul acesta, îți propunem să arunci o privire atentă colecției TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019 pentru Bărbați.

Citește și:

Inspirată de ciocnirea conștientă dintre funcție și patrimoniu, fuzionând elemente sustenabile și practice, colecția propune stiluri atemporale, incluzând jacheta puffer, jachete ușoare, hanorace căptușite cu glugă și haine tip duffle.

Pentru domnii care prefer stilul casual, dar activ, cămașa emblematică tip Oxford și pantalonii chinos cu croială lejeră sunt create într-un amestec neașteptat de textile bi-elastice și finisaje cu uscare rapidă. Modelele ornamentale și carourile pe pulovere călduroase din lână adaugă un twist îndrăzneț colecției, în timp ce tonurile neutre și paleta de culori reprezentativă a brandului – roșu, alb, albastru – sunt completate cu detalii vibrante de verde și galben.

Colecția revizitează arhivele de brand, modernizând stilurile-semnătură TOMMY HILFIGER, precum cămașa tip rugby și puloverul crewneck, cu broderii Tommy Crest aurii.

Citește și:

În această iarnă, cadourile pentru el sunt atemporale, cool și deosebit de comode!

*Colecția TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019 pentru Bărbați este disponibilă în România, în magazinele TOMMY HILFIGER.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.