Setari Cookie-uri

Cum accesorizăm iarna

Pentru aceasta, ne vine în ajutor colecția de încălțăminte și accesorii TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019, inspirată de ciocnirea conștientă dintre funcționalitate și patrimoniu.

Indiferent de anotimp, se știe! ne dorim să fim în pas cu moda, mereu cool, mereu impecabile! Cum să procedăm, însă, dacă ne propunem să ieșim în evidență, dar să ne păstrăm și confortul în sezonul rece, când este atât de important să ținem cont de temperaturile scăzute și de condițiile meteo nu tocmai prietenoase?

Soluția găsită de noi sunt, desigur, accesoriile și încălțămintea, pe care ne putem baza să ne scoată din încurcătură oricând! Fie că alegem o geantă în culori atractive, sau o pereche de botine elegante și călduroase în același timp, putem fi sigure că iarna aceasta vom fi pregătite pentru orice situație.

Pentru aceasta, ne vine în ajutor colecția de încălțăminte și accesorii TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019, inspirată de ciocnirea conștientă dintre funcționalitate și patrimoniu.

Citește și:

Stiluri emblematice, incluzând velur și ghete din piele inspirate de modelele sport, rucsacuri și chunky sneakers, sunt create în tonuri neutre și paleta de culori roșu, alb și bleumarin a brandului, în timp ce imprimeurile leopard și materialele de catifea superioară adaugă o notă luxoasă sezonului petrecerilor.

Cât despre genți, știm bine! Sunt cele mai iubite accesorii ale tuturor timpurilor. Utile și cool, au darul să adauge o notă glam oricărei ținute. În colecția de încălțăminte și accesorii TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019, monograma TH și detaliile reprezentative în dungi celebrează patrimoniul brandului, în timp ce un mix de materiale precum catifeaua cord și textilele cu împletituri adaugă un twist neașteptat modelelor clasice de genți.

Citește și:

În acest sezon, accesorizează iarna în stil all-American cu accesoriile și încălțămintea TOMMY HILFIGER!

*Colecția de încălțăminte și accesorii TOMMY HILFIGER Toamnă-Iarnă 2019 este disponibilă în România, în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.