Setari Cookie-uri

Începe noul an cu un look mai tineresc. Cum să arăți cu zece ani mai tânără cu ținutele potrivite

Atunci când afișezi un look obosit și îmbătrânit și nu ești în cea mai bună formă psihică, schimbările în garderobă pot fi o soluție pentru a te face să te simți mai bine.

Pentru a părea cu zece ani mai tânără în doi timpi și trei mișcări nu ai nevoie să apelezi nici la un lifting revoluționar, nici la un elixir al tinereții. Ai nevoie doar de câteva schimbări în garderobă, pentru a alege hainele și accesoriile potrivite.

Atunci când afișezi un look obosit și îmbătrânit și nu ești în cea mai bună formă psihică, schimbările în garderobă pot fi o soluție pentru a te face să te simți mai bine. Nu este nevoie să faci mari eforturi în acest sens, ci doar să adopți câteva gesturi care îți vor permite să pari mai tânără cu câțiva ani și să rămâi în același timp credibilă.

Alege accesoriile potrivite

Un simplu accesoriu poate oferi clasă unei ținute, dar, dacă este nepotrivit, poate îmbătrâni. O diademă lată din catifea, o eșarfă înnodată precum cele ale însoțitoarelor de bord sau o broșă de tip camee pe un pulover, toate acestea ar trebui să fie evitate. Originalitatea este cheia unui look modern și în tendințe și îți este permis să te joci cu accesoriile. Genti dama unicat sau o pereche de pantofi cu un design neobișnuit pot oferi ţinutelor un aspect glamour și studiat și în același timp extrem de tineresc. Ochelarii, fie ei de vedere sau de soare, trebuie aleși cu mare atenție. În prezent, ramele dreptunghiulare, înguste, nu mai sunt la modă, deci ar trebui să optezi pentru niște modele cu forme rotunjite.

Citește și:

Fă loc culorilor în garderoba ta

Deși negrul oferă senzația unei siluete mai suple, pentru a părea și mai slabă folosește nuanţe mai tari, precum verdele închis, vișiniu sau bleumarin. Dacă preferi în general culorile neutre, precum gri sau bej, oferă dinamism ținutei cu o piesă într-o culoare foarte vie.

O siluetă fină

Hainele cu croială largă nu sunt o bună alegere; dimpotrivă, ele îmbătrânesc aspectul fizic. Nu îți mai ascunde silueta, chiar dacă nu este una de fotomodel. Alege pantaloni sau fuste cu talie înaltă, pentru un efect de subțiere a șoldurilor, și un guler bărcuță, în cazul în care ai un bust mai generos, şi adaugă o curea pentru a echilibra ţinuta. Nu uita că pantofii cu toc gros sau talpă înaltă îngroaşă glezna. Pentru un efect de subţiere a acesteia optează pentru încălţăminte cu toc fin, de preferat mai înalt.

Citește și:

Lenjeria de corp

Un sutien adecvat bustului este cheia unei ţinute ireproşabile, pentru că, cu cât sânii par mai lăsaţi, cu atât vei arăta mai în vârstă. De asemenea, chiloţii ale căror margini se văd pe sub haine sunt inacceptabili. Pentru siluetele mai pline, există o gamă largă de piese de lenjerie intima modelatoare, potrivit viepratique.fr.

O fustă potrivită

Nu este nevoie să alegi numai fuste deasupra genunchiului pentru a părea mai tânără. În schimb, trebuie să fii foarte atentă la croială, cele mai potrivite fiind cele plisate şi cele creion. Chiar şi cu o lungime midi, o fustă feminină combinată cu pantofii potriviţi, cu toc, poate oferi un aspect sexy şi elegant în acelaşi timp.

Jeanși potriviți

Celebrii mum jeans nu se potrivesc neapărat tuturor siluetelor şi nu pun corpul în valoare. Cei mai potriviţi jeanşi sunt cei cu croială dreaptă, în culori închise, care pot fi purtaţi cu pantofi cu toc pentru a rafina silueta.

Citește și:

Uită de hainele mulate

Deşi sunt confortabile, uşor de îmbrăcat, jerseul şi alte materiale elastice nu pun silueta în valoare. Departe de a fi glamour, acest tip de ţesături va sublinia mai degrabă eventualele defecte ale corpului. O excepţie sunt puloverele, care pot reprezenta o combinaţie între eleganţă şi confort.

O notă sportivă şic

Nu este vorba despre ţinutele sport din cap până în picioare, ci de o singură piesă, o bluză sau pantofi sport pentru a completa o ţinută poate prea feminină.

Nu în ultimul rând, nu te strădui prea tare, pentru că rişti să pari că nu îţi asumi vârsta. O piesă în tendinţe, un pulover colorat, o bijuterie originală, o geantă pop, o pereche de ochelari şic, toate acestea pot întineri o ţinută clasică.

Citește și:

Sursa foto: Pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.