Setari Cookie-uri

Advertorial 5 piese Levi's pe care trebuie să le ai neapărat în garderobă

Levi's este brandul pe care îl asociem cu jeanșii, însă în spatele lui stau mai multe produse de fashion, despre care vom povesti azi.

Dar înainte de a-ți spune care sunt cele cinci piese vestimentare de la Levi's, haide să aflăm mai multe despre instoria mărcii.

De unde a început Levi's

Istoria brandului începe de acum mai bine de 140 de ani, când s-au dovedit a fi pionierii jeanșilor de culoare albastră, un model care a fost copiat de-a lungul anilor de atunci de aproape toate brandurile care produc jeanși.

Proprietățile care i-au ajutat să dăinuiască în timp și să se diferențieze de concurență sunt inovarea, calitatea și munca în echipă. An de an ei reușesc să inoveze în materie de modă, creând modele care sunt iubite atât de tineri, cât și de persoanele trecute de prima tinerețe. Asta înseamnă să ai grijă de toți iubitorii brandului și să iei în considerare feedbackul lor.

Partea bună a Levi's este că au produse atât cu prețuri mici, cât și cu prețuri mari, în funcție de bugetul fiecăruia.

Haide să vedem, așadar, care sunt recomandările noastre pentru produsele de la Levi's.

5 piese Levi's de avut în garderobă

1. Jeanși

Este de la sine înțeles că jeanșii Levi's sunt o piesă must-have în orice garderobă. Da, poate te gândești că sunt mai scumpi decât cei de la un brand fast-fashion, însă îți garantăm, pe testate, că aceștia te vor ține mai mult de un an. Unii spun că sunt chiar pe viață, iar noi le dăm dreptate, pentru că am văzut și în dulapul părinților blugi de la Levi's care încă sunt buni de purtat.

Iar ce mai trebuie să știi despre jeanși este că nu mai sunt doar de culoare albastră, așa că dacă ai alte preferințe, poți să alegi și altă culoare. Și partea bună este că găsești atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii.

2. Geaca de blugi

O altă piesă vestimentară care nu va ieși niciodată din uz este geaca de blugi.

Foarte versatilă, ea poate fi purtată din primăvară până-n toamnă, de la festivaluri la birou. Iar pentru vremea mai răcoroasă în care nu vrei să renunți la ea, există și varianta îmblănită. Asta o face să fie un must-have în orice garderobă. Poate fi purtată, și aceasta, de femei, bărbați și copii deopotrivă.

geaca levi's Sursa foto: Unsplash

Iar dacă este să vorbim despre calitate, și geaca de blugi intră în aceleași standarde înalte precum toate celelalte produse de la Levi's. Trebuie să te gândești că o asemenea investiție o faci pe termen lung, mai ales că aceste geci nu vor ieși prea curând din tendințe.

3. Hanoracul

Un hoodie nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă, asta pentru că, cel puțin până acum, nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar unul. Iar dacă nu era pe fază și nu îl avea la îndemână, dintr-un grup de prieteni sigur cineva avea unul în rucsac.

Bun pe lângă casă, la sală sau în excursii, hanoracul este acea haină pe care o îmbraci când nu e nici prea cald, nici prea frig, ci puțin rece. Este acea haină pe care o ai aproape mereu la îndemână și chiar și de împrumut.

Iar dacă este și de calitate superioară, nu o vei schimba sau da mai departe curând după achiziție.

4. Tricoul

Despre cine ai auzit tu să nu aibă măcar un tricou în dulap? Știm, despre nimeni. Asta pentru că acestea pot fi purtate atât iarna, cât și vara, într-un stil sport sau smart-casual. Da, și tricourile sunt la fel de versatile ca și jeanșii și gecile de blugi. Și, dacă vrei să fii în trend, îți vei cumpăra neapărat unul cu logoul pe piept.

tricou levi's
Sursa foto: Unsplash

Poartă-l vara, toamna, iarna sau primăvara. De unul singur sau cu o geacă pe deasupra și vei avea mereu o ținută chic. Poartă-l la sală și vei vedea că antrenamentele vor fi mai plăcute. Poartă-l la o ieșire în oraș și vei atrage priviri.

5. Încălțăminte

O pereche de ghete sau adidași de calitate vor face întotdeauna diferența. Durabilitatea lor este o parte importantă atunci când iei o decizie de cumpărare, însă și partea care ține de cât de comode sunt este și mai importantă.

Pentru ghetele de la Levi's putem confirma și noi că îndeplinesc cele două condiții despre care spuneam mai sus. Versatilitatea lor le face să poată fi purtate în orice anotimp, iar faptul că sunt comode te vor face să nu vrei să le dai jos din picioare.

Acum că ți-am spus care sunt, din punctul nostru de vedere, piesele de la Levi's pe care ar trebui să le ai în garderobă, spune-ne și tu pe care le-ai alege și de ce. Inspiră-i și pe alții să facă alegerea potrivită atunci când este vorba de investiții pe termen lung!


Kudika
5 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.