Setari Cookie-uri

Advertorial De Valentine’s Day, ai 20% discount la toate produsele, în magazinele CCC!

Hai la CCC între 14 si 16 Februarie să profiți de promoții!

Sesiunile de shopping în doi pot fi foarte plăcute, mai ales dacă și tu, și el, găsiți produsele preferate la reduceri și vă puteți surprinde partenerul cu un cadou! Vino în orice magazin CCC din București sau oriunde în țară, în perioada 14 - 16 februarie! Aveți discount de 20% la toate produsele, ca să te bucuri împreună cu partenerul tău de un weekend extins de super-promoții.

Ofertă specială: 20% discount la toate produsele

* Discountul nu se referă la produsele UNICEF.

** Nu poate fi combinat cu alte reduceri și/sau promoții.

Cele mai trendy modele ale sezonului

Fii la modă cu cele mai îndrăznețe imprimeuri! Printurile animale stau la baza tendințelor sezonului Primăvară-Vară 2020.

Pattern-urile tip șarpe, crocodil, tigru sau panteră vor fi vedetele sezonului. Pregătește-te să le ai în garderobă, pe haine, dar și pe accesorii - pantofi, genți, curele sau portofele! Și asta nu este tot! Designerii au decis să le confere un aspect unic anul acesta și să le coloreze, imprimând modelelor mai multă personalitate – mai bold, mai urbană și futuristă. Modelele din noua colecție CCC nu fac excepție: te vei îndrăgosti de pattern-urile neon de la DeeZee, de combinațiile neobișnuite de culoare sau nuanțele calme regăsite pe imprimeurile Gino Rossi, precum și de designul clasic Lasocki sau de accentele moderne Jenny Fairy.

Hai la CCC între 14 si 16 Februarie să profiți de promoții!


Kudika
15 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.