Setari Cookie-uri

Remixshop.com încurajează românii să adopte o abordare sustenabilă în fashion 

Primul eveniment Remixshop.com din România a reunit reprezentanți media, specialiști și influenceri din fashion

comunicat de presa

Remixshop.com, unul dintre cei mai mari retaileri online de outlet și second hand fashion din Europa, a sărbătorit pasiunea pentru shopping-ul online, iubirea pentru fashion-ul sustenabil și grija pentru natură în cadrul unui eveniment special organizat într-o locație încântătoare din București.

Primul eveniment din România al brandului Remix Second Hand & Outlet a reunit jurnaliști, bloggeri, vloggeri și celebrități locale, toți iubitori și promotori ai conceptului de green fashion. Prin acest eveniment, echipa Remix și-a dorit să încurajeze românii să adopte un stil de viață sustenabil.

Prin serviciile pe care le-a dezvoltat online pe Remixshop.com, compania încearcă să responsabilizeze consumatorii de fashion, să-i facă conștienți de beneficiile modei sustenabile, să prelungească viața hainelor și să transforme obiceiurile de shopping în acțiuni mai sustenabile.

Citește și:

Pe Remixshop.com poți găsi mii de produse outlet și second hand de la branduri și designeri de renume la nivel internațional, la prețuri atractive. Compania este și singura opțiune online din România prin care poți vinde către Remix hainele pe care nu le mai porți, sau pe care nu le-ai purtat niciodată. Astfel, reintroduci în circuit piese vestimentare de calitate care merită o a doua șansă și susții economia circulară. După ce primești un procent din vânzarea acestora, ai posibilitatea să faci și o faptă bună donând o parte din sumă către SOS Satele Copiilor România.

„Am lansat Remix acum 7 ani din dragoste pentru fashion și natură. Sper că și voi iubiți moda sustenabilă și credeți în green shopping, astfel încât să credeți și în Remix, o companie care se dezvoltă și tinde să devină unul dintre cei mai mari retaileri online de second hand și outlet fashion din CEE.

Citește și:

Atunci când cumpărăm second hand și outlet, alegem în mod conștient să protejăm mediul înconjurător și să descurajăm supraproducția și risipa. De asemenea, alegem să avem un stil unic, în loc să ne îmbrăcăm ca toți ceilalți.

Când vindem hainele pe care nu le mai dorim, le prelungim viața și facem din lumea noastră un loc mai bun. Industria modei este în top 5 cele mai poluante industrii la nivel global și în top 3 în Europa. Așadar, cumpărarea și vânzarea online de fashion second hand și outlet vor deveni un comportament principal. Cu ajutorul vostru, ne dorim să încurajăm oamenii din România să opteze pentru green fashion și să opteze pentru Remixshop.com!”, spune Genoveva Petrova, Director Executiv la Remix.

Citește și:

Remix Second Hand & Outlet activează pe piețele din România, Bulgaria, Grecia, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Germania și Austria. Unul dintre obiectivele principale ale companiei este acela de a oferi o gamă variată de articole vestimentare de designer ce pot fi achiziționate online, dar și serviciul “Vindeți către Remix”, oferind clienților posibilitatea să vândă cu ușurință și să prelungească viața propriilor haine și accesorii.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.