Setari Cookie-uri

Cum să faci senzație purtând pantofi stiletto

Pantofii stiletto sunt, fără doar și poate, cel mai popular model de pantofi cu toc, îndrăgiți de femeile din toate timpurile.

Chiar dacă nu optezi pentru celebrii stilettos zi de zi, cu siguranță că sunt o alegere vestimentară ideală pentru ținutele de ocazie. Deși mersul pe tocuri foarte înalte poate fi o corvoadă, cu puțin exercițiu te poți acomoda cu acest gen de încălțăminte.

Așadar, tot ce ai de făcut pentru a arăta senzațional într-o pereche de pantofi stiletto este să îi asortezi corect. Rămâi alături de noi și află cum să porți cel mai în vogă model de încălțăminte pentru femei!

Cum asortezi pantofii stiletto cu blugi

pantofi stiletto
Foto: Pexels

Blugii sunt un item reprezentativ pentru ținutele casual, confortabile, însă acest lucru nu înseamnă că ei nu pot fi purtați împreună cu o pereche de pantofi cu toc. Asortează blugii skinny preferați cu pantofi stiletto și vei obține, fără prea multe bătăi de cap, un outfit șic și cât se poate de feminin. La birou, include în acest mix vestimentar o cămașă și o geantă supradimensionată. După job, ieși în oraș cu prietenele purtând aceeași combinație de haine în partea de jos a corpului și înlocuind cămașa cu un top cu bretele. Dacă ai plănuit să ieși în club, renunță la geanta oversized și optează în schimb pentru o poșetă de mici dimensiuni.

Citește și:

Totuși, nu doar blugii skinny se potrivesc cu pantofii stiletto; dacă vrei un look mai degajat, care denotă creativitate și bun-gust, îmbracă o pereche de jeanși boyfriend.

Cum porți pantofi stiletto cu rochii și fuste

pantofi stiletto

foto: Pixabay

Pantofii stiletto sunt un accesoriu feminin și foarte senzual, de aceea trebuie să ai grijă să eviți combinațiile vestimentare mult prea provocatoare. Îi poți purta fără probleme cu rochii și fuste de diverse lungimi, cât timp nu depășești limita decenței. În ceea ce privește compoziția cromatică a ținutelor tale, pantofii stiletto nude sunt un pariu sigur: sunt versatili, mereu în vogă și oferă o notă stilată oricărui mix vestimentar. Desigur, dacă vrei să atragi toate privirile asupra ta, optează pentru o pereche de stiletto roșii.

Citește și:

Pantofii stiletto decupați pe lateral sau cei cu inserții de material tranparent sunt ideali pentru ținutele de vară și se potrivesc de minune cu rochii și fuste conice, dar și cu cele în A.

Cum poți purta pantofii stiletto evitând durerile de picioare

Atunci când alegi pantofi cu toc foarte înalt și subțire, așa cum sunt și pantofii stiletto, trebuie să te asiguri că vei preveni durerile de picioare de-a doua zi. Prin urmare, pune în aplicare următoarele sfaturi:

  • Alege pantofi de damă din piele naturală, aceștia fiind mai calitativi și mai confortabili decât cei din materiale sintetice. Nu uita, însă, să îi porți prin casă înainte de marele eveniment, pentru ca aceștia să se lase și să fie mai comozi.
  • Atunci când porți pantofi stiletto, fă pași mici. În acest mod, vei reduce senzația de disconfort și vei evita apariția bătăturilor.
  • Alege măsura potrivită pentru tine. Pantofii nu trebuie să fie nici prea mici, pentru a nu-ti crea disconfort în timpul mersului, dar nici prea mari, pentru a preveni bătăturile.

Pantofii stiletto se integrează de minune atât în ținute clasice, elegante, cât și în combinații casual sau office. Poartă-i cu atitudine și vei arăta senzațional indiferent de stilul ales!

Citește și:

foto prima pagina: https://www.piqsels.com/en/public-domain-photo-skeph

Vizionare placuta


Kudika
2 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.