Setari Cookie-uri

Cele mai noi modele de geci de iarnă

Gama de geci de damă de iarnă, fiind foarte diversificată, cuprinde o mulțime de modele din care să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine.

Cum ne aflăm în plin sezon rece, profităm din plin de weekendurile, pline de relaxare, petrecute la munte. Chiar dacă în oraș temperaturile sunt mai prietenoase, odată cu creșterea altitudinii, frigul și zăpada își fac din plin simțită prezența. Deși o haină de blană, fie naturală, fie ecologică, este o piesă vestimentară nelipsită din garderoba unei femei, geaca de iarnă este aceea care îndeplinește cu brio toate criteriile de comoditate și protecție împotriva frigului. Gama de geci de damă de iarnă, fiind foarte diversificată, cuprinde o mulțime de modele din care să alegi ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Te invităm să descoperi în rândurile următoare care sunt cele mai noi modele de geci ce îndeplinesc criteriile de funcționalitate și design:

Citește și:

Gecile matlasate

Gecile matlasate sunt, cu siguranță, vedetele sezonului rece, ele aflându-se în topul preferințelor multor doamne și domnișoare. Gama de geci matlasate se remarcă prin diversitate, astfel că poți opta fie pentru jachete subțiri, fie pentru modele pufoase; fie pentru culori îndrăznețe, precum portocaliu, verde, galben sau albastru electric, fie pentru neutrele alb și negru.

În plus, un astfel de model de geacă îți permite să te joci cu tehnica layeringului, care presupune purtarea mai multor straturi de haine lăsate la vedere. Așadar, poți combina, de exemplu, o geacă matlasată cu un hanorac sau cu un cardigan lung. Pentru zilele mai puțin friguroase, alege să porți acest model de geacă descheiat, iar efectul va fi, fără doar și poate, unul cool!

Citește și:

Geaca de iarnă sport

O geacă lungă, neagră, cu o croială clasică, reprezintă un item pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în garderobă. Foarte versatilă, se potrivește atât ținutelor casual, cât și celor șic. De pildă, combină o geacă lungă și matlasată, cu glugă prevazută cu ocheți și șnur reglabil aplicat și buzunare laterale cu un pulover într-o culoare puternică, pentru a crea contrast, sau cu o cămașă simplă, astfel încât să îi dai o notă de feminitate.

Geaca de iarnă cu glugă

O geacă de iarnă perfectă pentru condițiile meteo nu tocmai prietenoase ar trebui să aibă obligatoriu glugă, de preferat fiind modelele detașabile. Chiar dacă alegi să porți căciulă de cele mai multe ori, o glugă de dimensiuni generoase își dovedește utilitatea atunci când plouă sau este viscol.

Citește și:

Gluga are rolul de a te apăra de umezeală și de frig și, în plus, este un element extrem de șic la o geacă de iarnă. Mai mult decât atât, gluga completează funcționalitatea unei astfel de piese vestimentare.

Este recomandat ca gluga detașabilă să aibă o garnitură de blană ecologică sau naturală cât mai groasă care, pe lângă nota elegantă pe care o oferă articolului vestimentar, oferă protecție suplimentară.

Geaca scurtă și colorată

O geacă scurtă, fie ea neagră, fie îndrăzneț colorată, poate deveni o piesă de rezistență din look-ul tău. Gluga cu blană te va proteja de vânt și frig, iar materialul impermeabil va ține la distanță orice tip de umezeală. Cu o astfel de geacă, ținuta ta va fi perfectă pentru această perioadă a anului.

Citește și:

Indiferent de modelul pe care îl preferi, ține cont ca lungimea gecii de iarnă să fie una rezonabilă, fiind vorba de un articol vestimentar al cărui rol esențial este asigurarea confortului termic. În ceea ce privește mărimea, este indicat ca aceasta să fie cu cel puțin un număr mai mare: nu uita că pe dedesubtul ei vei purta pulovere groase în zilele în care temperaturile scad simțitor în termometre.

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.