Setari Cookie-uri

Tommy Hilfiger celebreaza îmbrăcămintea sport

TommyXMercedes-Benz îmbină îmbrăcămintea sport clasică americană a mărcii TOMMY HILFIGER cu expertiza inovatoare a echipei Mercedes-AMG Petronas Formula One Team.

comunicat de presa

Tommy Hilfiger anunță lansarea celei de a treia colecții-capsulă TommyXMercedes-Benz pentru bărbați. Colecția se bazează pe parteneriatul de mai mulți ani al designerului american cu echipa de Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Colecția de primăvară 2020 îmbină îmbrăcămintea sport clasică americană a mărcii TOMMY HILFIGER cu expertiza tehnică inovatoare a câștigătorului a 6 titluri de campion mondial la Formula 1™. Colecția va fi lansată în întreaga lume, începând cu 2 martie 2020, în câteva reprezentanțe ale Mercedes-Benz și magazine TOMMY HILFIGER și împreună cu câțiva parteneri de vânzări angro.

Campania TommyXMercedes-Benz Primăvară 2020 celebrează valorile comune ale designerului Tommy Hilfiger și ale echipei Mercedes-AMG Petronas F1 Team în ceea ce privește arta artizanală de calitate, modelele industriale durabile și inovația. Începând cu modele Kit Butler și Patrick Nodanche, campania a evidențiat principalele stiluri împreună cu un model Mercedes-AMG G-63.

Citește și:

Colecția-capsulă TommyXMercedes-Benz pentru bărbați prezintă stiluri atemporale, incluzând pantaloni de tip chino, jachete de tip bomber și hanorace cu glugă, cu o tușă rafinată și personalizată și elemente tehnice, cum ar fi finisaje, perforații, benzi cauciucate, tricouri polo cu embleme cusute și închizători cu scai adaptate diferitelor condiții meteorologice, precum și tricouri cu proprietăți termice datorită agentului de finisare miDori® bioWick aplicat pe țesături pentru absorbția umidității și uscare rapidă, în timp ce amestecul de bumbac și Sorona® oferă o senzație moale puloverelor. Paleta de culori roșu, alb și bleumarin este completată cu gri deschis și albastru deschis, iar steagul iconic TOMMY HILFIGER și steaua în trei colțuri reprezentând emblema Mercedes-Benz se evidențiază printr-o execuție ingenioasă. Banda-semnătură TOMMY HILFIGER păstrează același aspect minimalist pe margini și pe manșete, iar căptușelile de culoare albastru aprins cu steaua în trei colțuri adaugă o tușă neașteptată articolelor clasice de îmbrăcăminte de exterior. O colecție simplă și rafinată pentru bărbatul Tommy Hilfiger modern.

Citește și:

Începând cu sezonul 2018, TOMMY HILFIGER a devenit partenerul oficial pentru îmbrăcăminte al echipei Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, bazându-se pe tradiția sponsorizării în domeniul sportului pe care Tommy Hilfiger a îmbrățișat-o încă de la fondarea mărcii sale. Parteneriatul cu cea mai bună echipă de Formula 1™ din lume și principalul inovator în domeniul automobilelor evidențiază viziunea lui Tommy Hilfiger de a-și îmbunătăți și extinde permanent marca pe principalele piețe pentru o nouă generație de consumatori TOMMY HILFIGER.

Colecția TommyXMercedes-Benz este disponibilă în România, în magazinele TOMMY HILFIGER selecționate, începând cu data de 3 martie 2020.

Prietenii și admiratorii mărcii sunt invitați să se alăture discuției pe rețelele de socializare folosind #TommyHilfiger, #TommyXMercedesBenz și @TommyHilfiger.

Citește și:
  • Zalando sărbătorește primul an în România
  • Ai o geacă The North Face de spălat?
  • Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.