Setari Cookie-uri

Ce cadou de 8 Martie să alegi pentru femeia specială din viața ta?

Indiferent că vorbim despre o zi specială, așa cum este ziua de 8 Martie, fie că vorbim despre o zi normala din viața oricărei femei, în ținuta ei, bijuteriile sunt piese de rezistență și puncte de plecare.

comunicat de presa

8 Martie vine și toată lumea caută cadouri care în stânga care în dreapta. Bijuteriile sunt, fără doar și poate, cele mai potrivite daruri pe care le-ar putea primi o femeie. Claudia Florentina, designer de bijuterii, își dă câteva sfaturile despre ce ar trebui să alegi pentru femeia specială din viața ta de 8 Martie.

„Dacă ai alături de tine o femeie puternică, ai grijă ca în caseta ei de bijuterii să poposească anul acesta o bijuterie din zirconiu sau argint cu o piatră prețioasă sau semiprețioasă neagră sau violet. Dacă pe de altă parte, jumătatea ta este o romantică incurabilă, sfatul meu este să mergi pe variații de aur și argint cu detalii coloristice galbene sau smarald”, explică specialistul.

„Pe de altă parte, dacă ai alături o femeie pasională sau, dimpotrivă, calmă și prietenoasă, alege bijuterii cu un design minimalist din safir sau turcoaz în combinație cu argint. Nu-i greșit nici dacă alegi să-i dăruiești iubitei tale sau mamei tale o brăţară din zirconiu încrustat cu chihlimbar”, explică specialistul.

Citește și:

Indiferent că vorbim despre o zi specială, așa cum este ziua de 8 Martie, fie că vorbim despre o zi normala din viața oricărei femei, în ținuta ei, bijuteriile sunt piese de rezistență și puncte de plecare. Personalitatea bijuteriilor are impact direct asupra felului în care este percepută persoana care le poarta, de aceea este musai să existe o conectare firească și naturală între cele două entități.

„Bijuteriile dau plus de valoare, ele pun punctul pe I, completează, transmit mesaje, captează energii, conferă statut social, formează personalități. Bijuteriile au fost iubite de doamne și domni, în toate vremurile, și ar fi păcat să începem noi acum să le știrbim din importanță.”, conchide designerul de bijuterii Claudia Florentina.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.