Zilele călduroase se apropie cu pași repezi, iar din acest motiv va trebui să ne schimbăm garderoba sau să scoatem din spatele dulapului hainele pe care toată iarna le-am ignorat. Fie că este vorba de zile însorite sau zile mai înnorate, geaca de piele poate sări în ajutorul tău pentru a-ți crea o ținută perfectă. În trecut, geaca de piele era un simbol pentru libertate și non-conformism, însă acum reprezintă un obiect vestimentar care completează orice ținută.

5 geci de piele care mi-au atras atenția

Geaca Anisia neagră din piele ecologică cu mâneci încrețite

Completează-ți ținuta din acest sezon cu o geacă din piele ecologică, scurtă și adoptă un look cool. Geaca Anisia este scurtă, cambrată pe talie, cu decolteu rotund și mâneci lungi încrețite cu elastic. Această geacă este ușor de asortat și poate fi purtată atât cu pantaloni, cât și cu fuste. Îți va oferi o doză de eleganță și vei reuși să întorci toate privirile.

Geaca de piele poate fi comandată aici.

Geaca de primăvară cu aspect de piele de reptilă

Te numeri printre persoanele non-conformiste care adoră să fie în centrul atenției? Atunci am găsit geaca de piele potrivită pentru tine! Alege să porți această geacă în orice moment al zilei și cu siguranță te vei face remarcată! Geaca are croiul cambrat, cu mâneci lungi, guler cu revere ascuțite, buzunare funcționale și închidere cu fermoar metalic în lateral. Întâmpină primăvara cu îndrăzneală și ținute pline de stil și exuberanță!

Geaca de piele poate fi comandată aici.

Geacă din piele ecologică MANGO

Zilele călduroase se apropie și din acest motiv nu trebuie să îți lipsească din garderobă o geacă colorată de piele. Geaca de la MANGO are o culoare plăcută, fiind elementul care îți va scoate ținuta din anonimat. Vei atrage cu siguranță privirile celor din jur și te vei face remarcată indiferent de momentul zilei. Materialul din care este confecționată geaca este pielea ecologică, se închide cu un fermoar, iar mânecile sunt lungi. Cu siguranță nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această primăvară!

Geaca de piele poate fi comandată aici.

Geacă biker din piele

Ești o fire rebelă care consideră că regulile au fost făcute pentru a fi încălcate? Dacă da, aceasta este geaca care ți se potrivește! În această primăvară uită de griji și poartă o ținută care să îți evidențieze caracterul. Indiferent dacă vrei să o porți cu o pereche de pantaloni sau cu o fustă, această geacă îți va oferi o doză de non-conformism.

Geaca de piele poate fi comandată aici.

Geacă gri din piele ecologică

Alege sa porți această geacă în orice moment al zilei și cu siguranță te vei face remarcată! Geaca are croiul lejer, cu mâneci lungi, este decorată cu detalii tip împletitură, buzunare funcționale pe față și închidere cu fermoar.

Geaca poate fi comandată aici.

Sursa Foto prima pagina Diana Indiana/Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: