Setari Cookie-uri

5 modalități inspirate de a purta un trench în această primăvară

Chic și modern, un trench este unul dintre acele piese vestimentare care nu vor ieși niciodată din trenduri, indiferent de sezon.

Chic și modern, un trench este unul dintre acele piese vestimentare care nu vor ieși niciodată din trenduri, indiferent de sezon. Indiferent de natura primăverii, fie vremea însorită sau ploioasă, un trench este cea mai bună alegere atunci când îți dorești un articol vestimentar care să-ți țină de cald și care să se asorteze oricărei ținute.

Și pentru că posibilitățile de styling ale unui trench sunt infinite, am ales să-ți prezentăm 5 modalități cool și inspirate de a purta un trench în această primăvară și de a crea ținute departe de a fi monotone. Să le vedem!

Trench în ținută office

Ținutele de birou pot fi purtate în mod ideal cu un trench în culori neutre, care se asortează perfect unui stil formal. Poartă trench-ul peste ținutele de birou, indiferent că este vorba despre o pereche de pantaloni office și cămașă sau un costum cambrat. În cazul în care porți un sacou, poți purta trench-ul peste umeri și vei obține astfel un look relaxat, dar care denotă însă seriozitate și formalitate. Asortează ținutei o pereche de pantofi stiletto negri în tonuri similare trench-ului și o geantă office și vei fi gata pentru noi provocări la birou!

Citește și:

Trench în ținută boho chic

Inspiră-te din trendul boho chic și poartă haine în culorile primăverii, folosindu-te de tehnica layering-ului. Optează pentru o rochie înflorată și o pereche de dresuri în culori neutre, o pereche de botine de damă din piele, un cardigan și un trench pe care să-l suprapui peste toate aceste piese vestimentare. Sau, de ce nu, alege să-l porți peste un pulover asortat la o fustă maxi plisată și o palărie din fetru, specifică stilului boho. Vei avea ținuta perfectă pentru orice ieșire în oraș!

Trench în ținută girly

Dacă preferi articolele vestimentare mai feminine precum rochiile din dantelă, perlele și nuanțele pudrate, vei arăta cu siguranță fabulos într-un trench care să complimenteze ținuta aleasă. În general, aerul ușor masculin al trench-ului nu face decât să compenseze acest look girly și să îi ofere o notă cool aspectului tău. Așadar, optează pentru o rochie cu detalii din dantelă și mâneci bufante, o pereche de dresuri nude, un colier din perle și o pereche de pantofi cu baretă în tonuri neutre. Completează ținuta cu un trench în aceeași paletă de culori și, pentru a păstra aerul feminin, strânge-l cu o curea în talie!

Citește și:

Trench în ținută street casual

Profită de notele masculine ale unui trench și mixează-l într-o ținută cu accente de street style. Optează pentru o pereche de jeans rupți boyfriend, un top lejer, o pereche de botine nude și accesorii metalice, toate aceste articole vestimentare fiind ideal completate de un trench în nuanțe neutre, pentru un look casual urban și modern. Chiar și o pereche de pantaloni de piele vor face o ținută potrivită stilului street style împreună cu un trench masculin și o pereche de botine cu toc!

Trench în ținută de seară

O rochie elegantă de petrecere și un trench masculin sunt o combinație ideală pentru o ținută de seară ce denotă senzualitate și mister. Alege o rochie elegantă neagră midi, o pereche de pantofi cu toc stiletto și un trench masculin strâns în talie. Pentru un plus de efect, optează pentru smokey eyes și ruj rosu! Desigur, poți renunța oricând la rochia elegantă și poți opta pentru o fustă tip creion și un top elegant din mătase, care vor fi la fel de bine complimentate de un trench.

Citește și:

Inspiră-te și tu din aceste idei cool de asortare a trench-ului în acest sezon și vei arăta fabulos, indiferent de ocazie! Tu cum preferi să porți un trench?

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.