Setari Cookie-uri

Secretul femeii seducătoare: piesele de lenjerie intimă din dantelă!

Indiferent de vârsta pe care o are fiecare dintre noi, nu trebuie să ne lipsească din garderobă o lenjerie intimă din dantelă!

Provocatoare, dar în același timp elegantă, lenjeria intimă din dantelă îți va oferi o doză de femeie fatală indiferent dacă aceasta este la vedere sau nu. Te vei simți mai sigură pe tine și vei fi mai seducătoare. În plus, dacă tu și partenerul tău de viață decideți să aveți o seară în doi, acesta va rămâne plăcut surprins de apariția ta!

Cele mai hot piese de lenjerie intimă din dantelă!

Sutien Opium Double Push-up

Sutienul de lux Opium Double Push-Up în combinație rafinată de dantelă neagră și flori de smarald este cu adevărat o bijuterie. Cupele întărite double Push-Up asigură decolteul perfect. Centrul decoltat este accesorizat cu o fundiță decorativă și extrem de elegantă.

Sutienul poate fi comandat aici.

Sutien Elegance

Sutienul fermecător Elegance are un croi rafinat și îți decorează sertarul de lenjerie intimă. Dantela fină continuă în zona bretelelor și conferă un plus de originalitate. Nuanța bordo arata frumos pe piele, fiind atât elegantă, cât și provocatoare. Sutienul este potrivit atât pentru femeile cu forme mai voluptoase, cât și pentru cele din cealaltă categorie. Închiderea se face cu ajutorul a trei agățători, ce pot fi prinse în trei poziții.

Citește și:

Sutienul poate fi comandat aici.

Sutien Andrea

Sutienul Andrea este confecționat din dantelă și îți oferă o doză de eleganță. Acesta are o cupă moale și bretele reglabile, care se vor potrivi atât pe un corp subțire, cât și pe unul mai rubensian. Modelul este unul transparent care transformă orice femeie într-una seducătoare. Este comod, simplu și lasă pielea să respire.

Sutienul poate fi comandat aici.

Lenjerie intimă din material transparent

Lenjerie intimă din dantelă care îți va scoate în evidență formele! Simplă, dintr-un material transparent și comodă, această lenjerie intimă îți va oferi o doză de senzualitate!

Lenjeria poate fi comandată aici.

Furou elegant

Furou elegant, de culoare neagră. Are bretele subțiri, decolteu in V, iar inserțiile din dantelă îi dau un aer senzual. Acest furou pune în evidență formele oricărei femei, dându-i o notă de eleganță.

Citește și:

Furoul poate fi comandat aici.

Sutien Tally Weijl

Sutienul clasic din colecția Tally Weijl are un model confecționat din material de dantelă, cu o cupă moale și bretele neregrabile. Acest sutien îți va oferi o doză de senzualitate și te va face să te simți specială.

Sutienul poate fi comandat aici.

Sutien Sayiz

Sutienul clasic din colecția Undiz are un model confecționat din material de dantelă. Culoarea sutienului este potrivită atât pentru femeile cu nuanțe de piele deschisă, cât și pentru cele cu o piele mai ciocolatie. Sutienul are o cupă întărită, rigidizată, cu sârmă care ajută la o imagine cât mai armonioasă a corpului. Materialul din dantelă oferă o doză de eleganță fiecărei femei care îl poartă. Deși culoarea este una mai puțin întâlnită, sutienul poate fi purtat în multe combinații.

Citește și:

Sutienul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină AbElena/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.