Setari Cookie-uri

Topul lucrurilor pe care le poți comanda online fără emoții

Lucruri pe care le poți comanda direct de acasă, fără să ai emoții că nu se vor potrivi și fără să fie nevoie să bați drumul până la magazin.

Trebuie să recunoaștem că nu toată lumea este deschisă la ideea de comandă online, mai ales când vine vorba de haine. De regulă, pe acestea vrei să le probezi, să vezi cum îți stă cu ele, dacă sunt comode, să simți materialul, să vezi dacă este ușor, moale, aspru și multe alte detalii pe care le poți observa doar în magazine, nu online. Există însă și lucruri pe care le poți comanda direct de acasă, fără să ai emoții că nu se vor potrivi și fără să fie nevoie să bați drumul până la magazin. Noi am pregătit o listă cu cinci dintre ele.

1. Bijuteriile

Sunt chiar mult mai ușor de comandat online decât din magazine. De regulă, având atât de multe modele, ne decidem greu asupra unuia singur. Așa că, după 20 de minute de stat în fața vitrinei începem să ne simțim presate de timp și, eventual, de prezența vânzătorilor și sub acest impuls putem comanda ceva de care nu suntem 100% sigure că ne place. Când comanzi cercei aur, de exemplu, din magazinele online, nu există acest stres și dacă nu te-ai hotărât la prima vizită pe site, poți reveni până când ești convinsă 100% ce pereche de cercei îți dorești.

Citește și:

2. Și alte accesorii

Pe lângă bijuterii, putem include în listă și eșarfele, gențile, accesoriile pentru iarnă (fular, șal), curelele. Toate acestea pot avea dimensiuni standard, așa că este puțin probabil să nu fie potrivite pentru tine. Culoarea, modelul, materialul din care sunt făcute, prețul sunt elementele importante de care trebuie să ții cont. Dacă toate acestea sunt pe gustul tău, le poți comanda cu încredere. Pentru un plus de siguranță, citește, însă, și condițiile de livrare prezente pe site și vezi detalii privind: termenul în care se livrează comanda, politica de returnare și ce poți face în cazul în care lucrurile livrate au defecte din fabricație sau nu seamănă cu cele prezentate pe site.

3. Încălțămintea sport

Dacă la pantofi putem avea emoții atunci când îi comandăm online existând riscul ca modelul să nu se așeze bine pe picior sau numărul comandat să nu fie potrivit, la încălțămintea sport lucrurile sunt mai sigure. Important este brandul de la care comanzi și să te asiguri că pe site există și date de contact unde poți suna în cazul în care comanda întârzie sau nu este livrată corect.

Citește și:

4. Poncho și tricouri

Este adevărat că atunci când comandăm o rochie, o fustă sau o pereche de jeanși, avem ceva emoții. Dacă numărul comandat nu se potrivește, dacă modelul ne se așază bine pe noi, dacă fusta este prea lungă sau prea scurtă, dacă materialul nu ne place și tot felul de astfel de „dileme”. În ceea ce privește ponchourile, dar și tricourile, este prea puțin probabil să dai greș. Dacă știi ce mărime porți (s, m, l, xl) atunci nu există riscul să nu ți se potrivească.

5. Lenjerie

Fie că vorbim despre bikini, sutiene, body-uri, topuri, halate, pijamale sau dresuri și colanți, toate acestea pot fi clasate în topul lucrurilor pe care le putem comanda online, fără emoții. Singura emoție ar fi aceea dată de nerăbdare și de dorința ca livrarea să ajungă rapid, ca să ne putem bucura de comanda făcută.

Citește și:

Așadar, atunci când suntem la birou, acasă, când avem programul încărcat și ne lipsește timpul pentru a „hoinări” prin magazine, ne salvează soluția comenzilor online. Să nu uităm, însă, să fim chibzuite și să putem economisi și banii din portofel, nu doar timpul. Partea bună este că online putem vâna ușor reducerile, așa că balanța se poate echilibra de la lună la lună.

Sursa foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.