Setari Cookie-uri

Piesa vestimentară care nu se demodează niciodată: o rochie albă!

O rochie albă, pe lângă faptul că îți oferă o doză de senzualitate, este extrem de elegantă și poate fi foarte ușor de accesorizat!

Rochiile albe întotdeauna au fost pe placul femeilor deoarece acestea sunt cel mai la îndemână obiect vestimentar și nu se demodează niciodată! Deoarece nu orice femeie poate purta o rochie de un alb strălucitor, trebuie să ținem cont de anumite aspecte precum culoarea ochilor, a tenului și a părului atunci când alegem o rochie albă. Deși pare un lucru simplu, alegerea nuanței de alb potrivite fiecărei femei poate reprezenta un lucru destul de dificil. Din punctul meu de vedere, dacă ai un ten măsliniu, ai nevoie de o nuanță de alb pur. Pe de altă parte, dacă ai un ten mai degrabă rozaliu, ar trebui să alegi nuanța alb ivory.

5 rochii albe care te vor face să strălucești!

Rochie albă din dantelă cu model floral

Adoptă un stil elagant cu rochia Relisa, din dantelă cu model floral. Este o rochie scurtă, veselă, tinerească, cu mâneci scurte și închidere cu nasturi tip bijuterie, în față. Are guler încrețit, asemenea bazei manșetelor de la mâneci. Are croi cloș și o poți purta la ocazii speciale în orice anotimp.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie Allyson albă cu mâneci bufante

Pentru o ținută cochetă, care să îți pună silueta în valoare, alege să porți rochia Allyson și impresionează prin stil și extravaganță. Rochia este conică, cu decolteu rotund și mâneci scurte din volane ondulate ce conferă volum și scot din anonimat ținută. Rochia poate fi purtată atât cu accesorii aurii, cât și argintii!

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie Ginette albă, vaporoasă, cu mâneci din mătase

Întoarce toate privirile cu rochia Ginette vaporoasă! Aceasta are croiul ușor cambrat și reușește să îți pună în evidență silueta. Decolteul în V și mânecile crăpate din mătase naturală îți vor da o nota de rafinament. Rochia are un cordon detașabil cu flori 3D, închidere cu fermoar la spate, iar materialele folosite sunt voalul și mătasea naturală!

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie SunShine albă casual

Rochia SunShine casual este scurtă, confecționată din piele ecologică și are un croi drept care pune în evidență silueta. Mânecile sunt scurte, iar închiderea se face cu ajutorul unui fermoar care este poziționat în partea din spate. Rochia are un accesoriu tip curea, foarte interesant care scoate ținuta din anonimat. Din punctul meu de vedere, la această rochie puteți purta o încălțăminte sport pentru comoditate și lejeritate pe timpul întregii zile.

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie StarShinerS albă

Rochia StarShinerS albă este extrem de elegantă, oferindu-ți o doză de senzualitate. Aceasta are o broderie aplicată manual, căptușeală pe interior și mâneci largi. Rochia are ca accesoriu un cordon cu model floral pe care îl puteți detașa sau nu în funcție de preferințe. Este potrivită pentru anotimpurile calde și pentru ocazii speciale. Pentru o apariție impecabilă, alege să porți rochia StarShinerS indiferent de evenimentul la care participi!

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Sursa foto prima pagina ShotPrime Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.