Setari Cookie-uri

Cele mai confortabile haine de casă!

În această perioadă dificilă, cu toții trebuie să stăm și să ne desfășurăm activitățile în casă, iar pentru ca acest lucru avem nevoie de cele mai confortabile haine de casă.

Deși această perioadă este foarte grea, noi trebuie să găsim cel mai benefice moduri pentru a face-o mai ușoară. Cel mai important lucru este să respectăm ceea ce ne spun autoritățile, să avem grijă atât de noi, cât și de cei din jur, protejându-ne și stând în casă. Cu siguranță multe dintre noi deja am început să ne purtăm hainele de ieșit afară, în casă, iar din acest motiv vă propun câteva haine de casă în care să vă simțiți cât mai confortabil.

6 haine de casă pe care trebuie să le aveți în această perioadă.

Compleu de casă Argo

Compleu de casă lejer și elegant Argo. Tricotul negru este întregit cu dungi expresive de culoare aurie. Zona taliei este marcată de un elastic care evidențiază silueta și oferă un aer elegant chiar și atunci când trebuie să îți petreci timpul în casă. Pantalonii sunt largi pe picior, comozi, cu buzunare pe părțile laterale. Îmbrăcați-vă cu stil, chiar și atunci când doriți să leneviți acasă.

Citește și:

Compleul poate fi comandat aici.

Set damă Ursula

Set Ursula, format din maiou si pantalon capri. Maioul este confecționat din material moale, iar pantalonul din material ușor. Zona taliei este marcată cu o banda decorativa care pune în evidență silueta persoanei care îl poartă. Pantalonii au buzunare pe părțile laterale. Ideal pentru zilele călduroase, acest set îți oferă o doză de eleganță și de rafinament.

Setul poate fi comandat aici.

Cardigan de casă Willa

Cardiganul de casă este confecționat dintr-un material de tricot cu striații. În zilele puțin mai friguroase, putem purta acest cardigan în momentul în care ieșim pe balcon sau în curte. Comod, confortabil și plăcut la atingere, acest cardigan nu trebuie să îți lipsească din garderobă.

Citește și:

Cardiganul poate fi comandat aici.

Trening gri deschis

Trening din material tricotat, călduros care te va face să te simți confortabil în fiecare zi în care îl porți. Pantalonii au buzunare laterale și sunt mulați pe picior pentru a-ți evidenția formele.

Treningul poate fi comandat aici.

Compleu bej tricotat

Un compleu tricotat cu inserții din lurex este alegerea ideală pentru o ținută de zi cu zi, de stat în casă, care să îți oferă un look cool și modern. Acesta e alcătuit din doua piese: bluza cu mâneci trei sferturi, lejeră cu bandă la baza și lungime asimetrică, iar pantalonii sunt lejeri, cu buzunare în partea din față și elastic cu șnur reglabil în talie.

Compleul poate fi comandat aici.

Compleu Bethen gri

Compleul Bethen îți asigură o ținută cocheta și confortabilă pentru orice moment al zilei. Acesta este compus din pantaloni cu croiul ușor conic, cu elastic în talie și inserție aurie verticală, pe laterale, iar bluza are croiul lejer, ușor asimetric, fiind mai lungă în partea din spate, decolteul este rotund, discret, mânecile lungi, cu umerii ușor căzuți, aplicații tip buzunare și o platcă din lurex auriu, ușor metalizat, pe față.

Citește și:

Compleul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Aleksandra Suzi/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.