Setari Cookie-uri

Alege blugii de damă potriviți pentru silueta ta!

Unul dintre cele mai importante obiecte vestimentare, care nu trebuie să lipsească din garderobă, blugii de damă. Aceștia sunt potriviți în orice sezon și cu o accesorizare corectă, pentru orice eveniment, atât timp cât îi alegi corect.

Alegerea unei perechi de blugi poate fi o problemă dacă nu luăm în calcul câteva aspecte legate de corpul nostru. De multe ori ne confruntăm cu momente în care nu găsim blugii potriviți care să ne scoată în evidență formele, iar pentru acest lucru vă propun câteva modele care vă vor avantaja în funcție de silueta pe care o aveți.

Blugi de damă potriviți pentru silueta tip clepsidră

Pentru cele cu silueta tip clepsidră, alegerea blugilor potriviți este destul de ușoară. Deoarece au o statură atletică, mâini și picioare lungi, talie îngustă, iar formele sunt de mărimi medii care nu ies foarte mult în evidență, femeile care au o siluetă tip clepsidră pot opta pentru blugi drepți sau pentru blugii cu talie înaltă dintr-un material ușor elastic.

Citește și:

Blugi drepți cu talie înaltă Maria

Ușor de asortat oricărei ținute, blugii Maria sunt alegerea potrivită dacă îți dorești un look modern și cochet. Aceștia au talia înaltă, accesorizată cu bandă decorativă cu catarame. Sunt confortabili și au aspect cu zgârieturi.

Blugii pot fi comandați aici.

Blugi cu talie înaltă Iuliana

Dacă îți dorești un look chic casual, alege să îți completezi ținuta cu o pereche de blugi cu aspect prespălat. Aceștia au talia înaltă, buzunare funcționale și sunt ușor elastici.

Blugii pot fi comandați aici.

Blugi de damă potriviți pentru o siluetă tip V

Pentru femeile care au o siluetă în tip V,cu talia bine definită, picioare lungi și subțiri, blugii potriviți sunt cei drepți sau cei evazați.

Citește și:

Blugii Haily's

Blugi din colecția Haily's evazați, cu talia înaltă. Model este confecționat din denim ceruit, închiderea se face cu nasture și fermoar, iar buzunarele sunt oblice.

Blugii pot fi comandați aici.

Blugi de damă potriviți pentru o siluetă tip pară

Silueta tip pară este caracterizată de șoldurile late, bustul mic și o talie îngustă. Pentru acest tip de siluetă, cele mai potrivite modele de blugi sunt cele închise la culoare, de preferat negru sau bleumarin. Blugii mulați sau evazați sunt opțiunile ideale pentru femeile care au astfel de construcție a corpului.

Blugi Lore bleumarin cu talie înaltă

Poartă blugii Lore în orice moment al zilei și adoptă un look stylish și actual. Aceștia au croiul mulat, talie înaltă și buzunare funcționale. Blugii pot fi purtați atât cu cămăși, cât și cu tricouri pentru a oferi o doză de eleganță.

Citește și:

Blugii pot fi comandați aici.

Blugi de damă potriviți pentru o siluetă tip măr

Silueta tip măr este specifică, în general, femeilor cu forme rubensiene și caracterizată printr-un bust generos, coapse înguste și picioare subțiri. Blugii care avantajează femeile cu siluetă tip măr sunt cei evazați, dar și cei de tipul boyfriend jeans.

Blugi Krina albaștrii cu detaliu în talie

Blugii Krina sunt ideali pentru o ținută chic și confortabilă. Aceștia au talia înaltă, cu un detaliu tip centură și se pot asorta cu ușurință oricărei ținute.

Blugii pot fi comandați aici.

Blugi de damă potriviți pentru o siluetă tip dreptunghi

Această siluetă este cunoscută pentru dimensiunile egale ale umerilor, șoldurilor și taliei. Pentru femeile care au această construcție a corpului, blugii potriviți sunt cei cu talie înaltă, mulați sau cei ușor largi.

Citește și:

Blugi Charly gri cu talie înaltă

Blugii Charly nu trebuie să lipsească din ținuta ta casual. Se mulează pe formele tale, au talie înaltă, buzunare, și se închid cu nasture și fermoar.

Blugii pot fi comandați aici.

Sursă foto prima pagină Krakenimages.com/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.