Setari Cookie-uri

11 idei de cadouri de nuntă cu care să impresionezi mirii

Ai fost invitat la nunta unor prieteni buni? Probabil te întrebi ce le poți oferi cadou, astfel încât să-i impresionezi și să le demonstrezi aprecierea și prietenia.

Dacă te regăsești în situația de a face un cadou care să bucure mirii, ține cont de recomandările de mai jos:

Obiecte de mobilier

Dacă mirii s-au mutat în casă nouă, probabil că obiectele esențiale de mobilier, precum patul, canapeaua, biblioteca sau dressingul sunt deja cumpărate. Cu toate acestea, există obiecte mai mici de care tinerii căsătoriți pot avea nevoie în timpul amenajării. Le poți face cadou o măsuță de cafea care să se potrivească cu decorul, un scaun, un set de taburete pentru living sau o masă decorativă pe care se pot așeza plantele. Cuierul sau suportul pentru flori sunt alte idei utile de cadouri care vor încânta mirii.

Obiecte de decor

Unele dintre cele mai populare cadouri de nuntă sunt obiectele de decor. De exemplu, o vază decorativă, un ceas de perete, câteva perne decorative sau suporturile pentru lumânări îi vor ajuta pe miri să-și înfrumusețeze locuința. Și niște covoare deosebite le pot fi de folos prietenilor tai. Găsești covoare de orice dimensiune, dar încearcă să afli înainte care este spațiul disponibil în locuința mirilor, ca să nu le dăruiești un covor prea mic sau prea mare.

Citește și:

Obiecte de artă

Mirii sunt pasionați de artă? Se vor bucura să primească diverse antichități (ceasuri, sfeșnice, scrumiere, vaze sau carafe) sau obiecte de colecție de care știi că sunt interesați.

Textile colorate

Din categoria lucrurilor utile pentru miri fac parte și textilele, de aceea poți avea în vedere să le cumperi lenjerii de pat colorate, care să-și facă loc în dormitorul lor. Un cadou frumos de nuntă poate fi și o cuvertură din bumbac, atâta timp cât cunoști stilul de design interior al locuinței în care locuiesc mirii.

Electrocasnice

Electrocasnicele reprezintă opțiuni ideale de cadouri pentru nuntă, însă există riscul de a oferi același cuptor cu microunde la care s-au gândit și alți prieteni de-ai mirilor. De aceea, pentru a evita ca mirii să aibă numeroase cuptoare cu microunde sau două blendere, îi poți întreba deschis care este aparatul electronic care le lipsește. Totodată, poți alege un cadou de nuntă deosebit, precum cuptorul electric portabil, espressorul de calitate sau un aparat pentru gătit la aburi.

Citește și:

Seturi de bijuterii

Proaspăta mireasa sigur va fi încântată de un set de bijuterii atent alese, pe care să le poarte indiferent de ocazie. Alege seturi de bijuterii simple, ușor de asortat cu ținutele de zi cu zi și nu ai cum să dai greș!

Albume foto pentru nuntă

Un cadou de nuntă cu care îi vei impresiona pe tinerii căsătoriți poate include un album foto pentru nuntă sau o ramă foto în formă de inimă. În plus, mirii vor fi bucuroși să primească un suport din argint pentru certificatul de căsătorie, pe care îl vor păstra cu drag.

Bilete pentru concerte sau vacanțe

Pentru un cuplu care nu a avut ocazia să călătorească atât de mult, cel mai frumos cadou de nuntă ar fi un city-break. Dacă nu dispui de o sumă suficientă pentru o astfel de vacanță memorabilă, roagă mai mulți prieteni invitați la nuntă să cotizeze. O altă idee poate fi cumpărarea unui bilet la un concert în aer liber, mai ales dacă ai auzit că trupa preferată a mirilor urmează să cânte în oraș.

Citește și:

Cadouri personalizate

La capitolul cadouri personalizate îți poți lăsa creativitatea să zburde, adăugând o notă personală cadoului tău de nuntă pentru miri. Poți să oferi cadouri amuzante, cu forme haioase, jocuri de societate sau obiecte handmade, în care să investești timp și efort.

Trandafiri criogenați

Trandafirii criogenați sunt un cadou ideal pentru mireasă, fiind un mod excelent de a exprima sentimentele de iubire și prietenie. Atâta timp cât trandafirii criogenați nu sunt ținuți în soare și nu sunt curățați cu soluții chimice, își vor păstra frumusețea pentru mulți ani.

Vouchere pentru masaj și spa

Un alt cadou deosebit pentru nuntă implică voucherele pentru spa și masaj, care vor aduce mirilor un weekend romantic, departe de agitația zilnică și de stresul organizării nunții.

Citește și:

Inspiră-te din sugestiile de mai sus și nu uita să adaugi o felicitare cu un mesaj personalizat cadoului pentru miri.

Featured foto by Prostock-studio via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.