Setari Cookie-uri

Top 5 accesorii care nu se demodează niciodată

Fără doar și poate, ne place să urmărim ultimele tendințe și să fim în pas cu moda. În același timp, încercăm să rezistăm tentației de a cumpăra articole care se vor demoda rapid și pe care rareori vom reuși să le purtăm a două oară. 

Moda este cu siguranță trecătoare, însă unele lucruri, în frunte cu bunul-gust, nu se schimbă niciodată. În acest articol îți vom prezenta 5 accesorii atemporale, ce nu se vor demoda vreodată.

1. Pălăria

Alese corespunzător, pălăriile vor transforma chiar și cele mai banale outfit-uri în ținute de efect. Diversitatea pălăriilor a crescut odată cu trecerea anilor, iar în ziua de azi putem alege orice de la modelele clasice și elegante la cele casual, cu tot felul de aplicații sau chiar cu un design extravagant.

2. Ochelarii de soare

Ochelarii de soare nu reprezintă doar un accesoriu care ne va scoate din anonimat, ci și un obiect necesar pentru a ne proteja ochii și tenul împotriva radiațiilor UV. Când suntem în căutarea unei perechi de ochelari, trebuie să acordăm atenție la culoarea și mărimea ramelor și lentilelor, astfel încât modelul ales să se potrivească formei feței noastre. Mai mult, este bine să optăm pentru accesorii pe care le putem purta atât împreună cu ținute elegante și office, cât și lejere. De exemplu, o pereche clasică de ochelari de soare Ray-Ban luată de la eyerim.ro este extrem de versatilă și poate fi asortată oricărui outfit.

Citește și:

3. Broșa

Broșa este un accesoriu mereu în tendințe. Pe piață, găsim diverse modele de broșe realizate din diferite materiale și combinații de materiale. Putem purta acest articol în nenumărate moduri, pe bluze sau cămăși, la reverul paltonului, pe geantă, pe pălărie, pe post de accesoriu de păr sau chiar pe papion.

4. Ceasul

Acest accesoriu-bijuterie este unul dintre cele mai îndrăgite articole atât de către femei, cât și de către bărbați. Cea mai apreciată calitate a ceasului este versatilitatea, astfel că putem opta pentru piese cu varii design-uri, culori și forme ale cadranului. Brățara ceasului poate fi realizată din piele naturală, artificială, ori din material textil. Fie că alegem un articol elegant, clasic, care să se asorteze de minune mai multor tipuri de outfit-uri, fie că preferăm modelele mai speciale, poate chiar ieșite din comun, vom găsi cu siguranță un ceas care să ne reprezinte.

Citește și:

5. Mănușile

Acestea sunt foarte utile mai ales în anotimpul rece, însă există și mănuși subțiri, din dantelă, ce pot fi purtate primăvara și vara. Putem alege să purtăm mănuși scurte sau lungi, din atlas, lucioase, ori transparente. Pentru ținute de seară, există mănuși speciale, ce vor adăuga un plus de rafinament și strălucire persoanei care le poartă.

Accesoriile au fost mereu niște piese ce completează și înfrumusețează ținutele pe care le purtăm, iar alegerea lor nu este tot timpul floare la ureche. Pe lângă asta, există o mulțime de accesorii ce sunt în trend doar un sezon, după care rămân uitate printr-un colț al casei. De aceea, indiferent că vorbim de ochelari de soare, mănuși, pălării, broșe sau ceasuri, este important să alegi articolele care nu se vor demoda niciodată.

Citește și:

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.