Setari Cookie-uri
Bijuterii din rasina epoxidica

EpoShop, bijuterii cu suflet din rasina epoxidica

Magazinul online de bijuterii are personalitate si suflet, asa ca isi propune sa fie o alternativa la clasicele cadouri mass-market.

Eposhop.ro este la primii pasi in lumea afacerilor online. Scopul principal este sa ajungem la sufletul clientilor cu produse unicat care sa insemne mai mult decat o bijuterie sau un accesoriu. Vrem sa cream o experienta, o amintire speciala, pentru fiecare destinatara a cadourilor. Ne-ar placea ca bijuteriile Eposhop sa fie purtate la evenimente deosebite, cu amintirea carora sa fie asociate, sa fie daruite pentru a marca aniversari sau momente unice pentru fetele si femeile din viata voastra, care sa se ataseze de ele si sa le aprecieze ca facand parte din stilul lor.

Micul nostru magazin online are personalitate si suflet, asa ca isi propune sa fie o alternativa la clasicele cadouri "mass-market", care pot fi superbe, dar sa nu spuna nimic despre cel care daruieste sau cea care alege sa il poarte. Incercam in fiecare zi sa facem ceva diferit, inspirate mai degraba de natura decat de alte bijuterii.

Platforma gazduieste mai multe colectii de accesorii si bijuterii handmade realizate din rasina epoxidica autonivelanta si plante, nisip, pietre, materiale decorative, sau orice altceva mai inspira creatoarele de bijuterii si pare ca se potriveste cu matritele din dotare.

Pandantivele, bratarile, brelocurile si obiectele decorative marca Eposhop.ro sunt UNICAT, se pot comanda exclusiv online si esti incurajat sa iti alegi ceva care-ti place sau sa comanzi realizarea unui produs similar, dupa ideile/gusturile tale, in limita posibilitatilor tehnice de realizare. Pentru viitor, intentia noastra este ca Eposhop sa se dezvolte, poate sa participe la viitoarele targuri de profil din Bucuresti si din tara, iar gama de produse sa se diversifice din ce in ce mai mult, pentru a acoperi gusturi si bugete cat mai diverse. Luam in calcul, intr-o buna zi, realizarea de obiecte personalizate de decor, in ton cu gusturile clientilor si, de ce nu, mici obiecte de mobilier care sa coloreze locuinta sau biroul.


Kudika
27 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.