Setari Cookie-uri

Balerinii: pantofii comozi potriviți pentru orice eveniment.

De câte ori vi s-a întâmplat să mergeți la o petrecere încălțate pe tocuri, iar a doua zi să vă treziți cu dureri îngrozitoare de picioare? Ei bine, pentru astfel de momente trebuie să avem în garderobă o pereche de balerini comozi și confortabili!

Balerinii au fost considerați eleganți încă de la apariția lor. Pe lângă faptul că sunt extrem de comozi, sunt și ușor de purtat. Îi poți folosi atunci când decizi să porți o rochie lungă, dar și una scurtă, o pereche de blugi și un tricou, dar și o salopetă elegantă. Balerinii sunt potriviți pentru orice eveniment! Iată 5 perechi de balerini care nu trebuie să îți lipsească din garderobă!

Balerini Fally negri cu vârf ascuțit decupați la spate

Pentru ca ținuta ta sa fie chic, elegantă dar în același timp comodă, optează pentru balerinii Fally cu vârf ascuțit și decupați la spate. Materialul are un design deosebit cu model, iar bareta are elastic pentru a-ți permite sa te miști în voie. Acești balerini sunt perfecți pentru o ținută lejeră, clasică, dar și pentru o plimbare în parc.

Citește și:

Balerinii Fally pot fi comandați aici.

Balerini Ciaodea

Modelul este confecționat din imitație de piele întoarsă. Închiderea se face cu ajutorul unei catarame metalice cu ac, foarte ușor de folosit și fără a incomoda piciorul. Aceștia au un toc jos și plat care oferă o doză de rafinament. Sunt potriviți atât pentru ocazii speciale, cât și pentru o ieșire în oraș cu prietenele.

Balerinii Ciaodea pot fi comandați aici.

Balerini roz pal

Acești balerini sunt confecționați dintr-un material textil, plăcut la atingere. Au un toc de 1,5 cm care oferă o doză subtilă de rafinament. Sunt extrem de comozi și nu cauzează dureri la nivelul picioarelor. Culoarea este una plăcută și ușor de asortat. Îi poți purta împreună cu o rochie lungă albă sau chiar o rochie scurtă de o culoare mai închisă.

Citește și:

Balerinii pot fi comandați aici.

Balerini Lipstick ad

Pantofi confecționați din masă plastică unică, aromatizată Mel-flex- amestec de plastic și cauciuc. Aceștia sunt perfecți pentru fetele înalte care își doresc să poarte ceva lejer, fără toc. Culoarea lor este una plăcută, care transmite senzualitate, rafinament și inocență. Vârful acestor balerini este ușor rigidizat, iar închiderea se face cu ajutorul unei catarame. Aceștia sunt cei mai potriviți pentru o plimbare în parc în zilele cu adevărat călduroase.

Balerinii Lipstick ad pot fi comandați aici.

Balerini Puma Adelina

Noul model Puma Adelina este un pantof ușor conceput pentru confortul de zi cu zi! Talpa este flexibilă, iar materialul textil se mulează pe picior. Materialul asigură circulația aerului în interior pentru a păstra o temperatură cât mai bună. Datorită tehnologiei SOFT FOAM, talpa asigură confort și durabilitate. Modelul este confecționat din material textil, mai puțin talpa care este confecționată din cauciuc. Acești balerini sunt de tipul sport, sunt potriviți pentru ieșiri în aer liber și perfecți pentru ținute alcătuite din blugi și tricou.

Citește și:

Balerinii Puma Adelina pot fi comandați aici.

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.