Setari Cookie-uri

Echipament de alergat pentru persoanele dornice de mișcare

Este recomandat să faci zilnic minimum 30 de minute de mișcare pentru a avea un organism sănătos.

Mișcarea este foarte importantă, mai ales atunci când suntem preocupați de aspectul nostru fizic. Când spunem mișcare putem să ne referim la orice fel de activitate fizică, una dintre cele mai cunoscute fiind alergatul. Alergatul este un sport care face bine atât mușchilor de la picioare, dar este foarte bun și pentru sănătate. Este foarte important să porți un echipament adecvat atunci când decizi să faci mișcare.

Top 6 echipamente de alergat

Trening Adidas

Treningul ADIDAS este alcătuit din două piese: o bluză roz pal care se închide cu fermoar și are guler scurt, în stil retro și pantaloni negri cu buzunare laterale cu fermoar și elastic în talie cu șnur. Ambele piese au in lateral cele 3 dungi contrastante ADIDAS Originals. Acest trening este potrivit pentru alergat deoarece oferă o elasticitate aparte corpului tău.

Citește și:

Treningul poate fi comandat aici.

Trening Nike

Treningul Nike are culorile predominate roz și alb și este confecționat din material sintetic cu logo brodat. Bluza are închidere cu fermoar și două buzunare laterale, iar pantalonii au logo-ul brodat și bandă elastică în talie. Acest training este potrivit pentru lunile călduroase ale primăverii și ale verii deoarece îi permite pielii să respire în el. Alergatul va fi o plăcere cu acest trening!

Treningul poate fi comandat aici.

Colanți model Zenda

Acești colanți sunt perfecți pentru zilele călduroase în care dorești să ieși la alergat. Datorită lungimii lor, picioarele nu transpiră și pielii îi este permis să respire. Aceștia sunt foarte elastici, potriviți oricărei persoane indiferent de greutatea sau înălțimea acesteia. Talia acestor colanți este înaltă și potrivită pentru a putea purta colanții cu o bustieră tip sport atunci când îți dorești să faci mișcare în aer liber.

Citește și:

Colanții pot fi comandați aici.

Bustieră Puma

Ce este mai potrivit în zilele călduroase în care îți dorești să faci mișcare decât o bustieră? Această bustieră Puma este potrivită atât pentru femeile cu sânii mari, cât și pentru cele cu sânii mici deoarece are o susținere foarte bună a bustului. Este de tipul crop-top, nefiind foarte scurtă. Poate fi purtată atât cu pantaloni de trening, cât și cu colanți.

Bustiera poate fi comandată aici.

Trening albastru de catifea

Treningul albastru din catifea este compus din doua piese: bluză și pantaloni. Pantalonul este cu talie joasă din tetra cu elastic de 7 cm și buzunare accesorizate cu fermoare aurii. Bluza este scurtă și se închide cu fermoar auriu și este accesorizată cu glugă. Acest trening este potrivit atât pentru alergat, cât și pentru o plimbare ușoară și relaxantă în parc.

Citește și:

Treningul poate fi comandat aici .

Trening bumbac bleumarin

Trening bumbac bleumarin este un trening casual, lejer și trendy. Treningul este format din două piese: bluză scurtă și pantaloni. Bluza este accesorizată cu mâneci decupate și elastic în talie. Treningul este potrivit atât pentru plimbări, cât și pentru alergat.

Treningul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Jacob Lund/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.