Setari Cookie-uri

Bluze de vară ușor de asortat!

Sezonul estival se deschide și odată cu el femeile știu că trebuie să își reînnoiască garderoba! Din acest motiv vă recomandăm câteva bluze de vară pe care le puteți asorta extrem de simplu!

Știm toate cum e să deschidem dulapul cu haine, să ne uităm timp de câteva minute la zecile de tricouri, eșarfe, salopete și să ne gândim „da, iarăși nu am cu ce să mă îmbrac”. Cu atât mai mult când vine vorba de sezonul cald în care ne dorim să arătăm și să ne simțim extraordinar. O altă problemă des întâlnită este faptul că ne place o anumită bluză, dar parcă nu se potrivește cu nimic din hainele pe care le avem noi. Tocmai din aceste motive, vă recomand câteva bluze de vară care vă vor salva de probleme!

5 bluze de vară ușor de asortat

Bluză de vară în dungi cu volănașe și decolteu

Vara, garderoba noastră e plină de bluze și topuri cât mai diverse. Această bluză are un design deosebit cu decolteu petrecut, în V, cu volane dinamice. Talia este elastică, are crăpături în laterale și un cordon ce delimitează un peplum. Este potrivită pentru a fi purtată atât cu o fustă, cât și cu o pereche de pantaloni albi sau negri.

Citește și:

Bluza poate fi comandată aici.

Bluză de vară LaDonna cu mâneci scurte

Acest model de bluză cu umeri decupați se încadrează perfect la o ținută casual modernă. Bluza LaDonna are croiul lejer, fiind confortabilă, decolteul în v atât în față, cât și în spate, iar mânecile decupate adaugă o notă misterioasă întregii ținute. Inserțiile cu animal print completează într-un mod armonios un look feminin și cochet. Această bluză este potrivită pentru ieșiri în oraș alături de cele mai bune prietene, dar și pentru o întâlnire romantică dacă este accesorizată corespunzător.

Bluza poate fi comandată aici.

Bluză Ella verde cu buline

Bluza Ella este o bluză extrem de vaporoasă care îți va permite să respiri și să te simți confortabil cu ea. Aceasta are decolteu în v și șnur la baza gâtului fiind ideală pentru o ținută comodă și cochetă la birou. Totodată această bluză poate fi accesorizată corespunzător și purtată la o ieșire cu prietenii. Bluza are croiul lejer, mâneci trei sferturi cu elastic la bază ți volănaș la guler.

Citește și:

Bluza poate fi comandată aici.

Bluză Guess

Bluza din colectia Guess Jeans este confecționată din țesătură netedă și are un decolteu impresionant care va atrage atenția tuturor persoanelor din jurul tău. Această bluză este perfectă pentru o ieșire romantică în oraș cu partenerul, dar și pentru o seară de club cu cele mai bune prietene. Poate fi purtată atât cu pantaloni, cât și cu fustă.

Bluza poate fi comandată aici.

Bluză lejeră Amelie de vară cu imprimeu tropical

Poartă bluza Amelie și alcătuiește-ți o ținută veselă și drăguță de zi. Poți să o porți atât cu pantaloni, blugi, cât și cu o fustă lungă de culoare închisă. Bluza este lejeră, cu mânecile trei sferturi și umeri bufanți.

Bluza poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină MRProduction/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.