Setari Cookie-uri

Pantaloni lejeri de vară perfecți pentru zilele călduroase!

Pantalonii lejeri de vară sunt cea mai bună alegere când vine vorba de haine pe care le putem purta în sezonul cald.

Vara este anotimpul în care hainele vaporoase sunt cele mai bune prietene ale mele. În fiecare an, atunci când se apropie sezonul cald, las în dulap blugii mulați pe care i-am purtat toată primăvara și trec la pantaloni lejeri de vară. Aceștia sunt confortabili, ușor de asortat și potriviți pentru zilele în care nu știi cu ce să te îmbraci.

5 perechi de pantaloni lejeri de vară potriviți pentru zilele călduroase

Pantaloni de vară retro

Acești pantaloni de vară sunt un model foarte potriviți pentru zilele călduroase care au o talie înaltă marcată cu un elastic, sunt casual și largi, iar imprimeul este unul retro. Sunt extrem de comozi, îți oferă posibilitatea de a te mișca în ei și îi permite corpului să respire.

Pantalonii pot fi comandați aici.

Citește și:

Pantaloni Under Armour Recover Woven Trousers

Vrei un look sport și lejer de invidiat? Pantalonii de vară lejeri Under Armour Recover Woven Trouserste te ajută să obții rezultatele dorite! În talie pantalonii sunt prevăzuți cu o bată elastică cu șnur, astfel încât să reglezi pantalonii atât cât ai nevoie. UA Storm menține transpirația departe și lasă pielea uscata și să respire pe întreg parcursul zilei. În zona frontală se afla doua buzunare verticale fără fermoar extrem de practice. Materialul este 87% poliester, 13% elastan. Aceștia sunt potriviți pentru zilele în care doriți să ieșiți la alergat sau la o plimbare ușoară în parc.

Pantalonii pot fi comandați aici.

Pantaloni scurți de femei Adidas Performance M10

Simte-te feminină chiar și atunci când ești îmbrăcată sport! Pantalonii scurți de femei adidas Performance M10 îmbină perfect confortul cu stilul, astfel încât să te bucuri de un outfit de invidiat! Talia este prevăzută cu o bată elastică cu șnur, pentru ca tu să îi poți ajusta cât ai nevoie. Dincolo de aspectul funcțional, acești pantaloni scurți te vor ajuta să îți pui corpul în valoare, în ciuda faptului că ai un outfit sport!

Citește și:

Pantalonii scurți pot fi comandați aici.

Pantaloni lejeri de vară cu imprimeu

Acești pantaloni sunt perfecți pentru zilele călduroase de vară în care ne dorim să fim puțin mai non-conformiste. Au croiul drept, talie de mărime medie și un imprimeu colorat care cu siguranță va atrage atenția tuturor celor din jur. Pot fi purtați atât cu sandale, cât și cu pantofi sport și sunt perfecți pentru plimbările în aer liber, dar și pentru ieșirile în parc cu prietenii cei mai buni.

Pantalonii de vară cu imprimeu pot fi comandați aici.

Pantaloni de vară evazați cu dungi

Acești pantaloni sunt potriviți pentru zilele călduroase în care dorești să ieși din casă pentru o plimbare relaxantă alături de prieteni. Buzunarele pantalonilor din părțile laterale sunt funcționale, talia este marcată cu un cordon bleumarin din material textil , iar în partea laterală există un fermoar ascuns.

Citește și:

Pantalonii pot fi comandați aici.

Sursă foto prima pagină Look Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.