Setari Cookie-uri

Rochii sport potrivite pentru sezonul cald!

Lejeră, atrăgătoare și confortabilă, rochia sport este tot ce îți poți dori atunci când ai chef de o ieșire în oraș!

Rochia sport a fost întotdeauna un obiect vestimentar apreciat de către femei datorită faptului că este confortabilă, însă în același timp oferă și o doză de senzualitate. Poate fi purtată pe timpul zilei în momentul în care dorești să faci o plimbare, dar și când vrei să mergi la piscină, la mare sau la munte. Cu atât mai mult, te poți mișca cu ușurință în ea, iar corpul tău se va bucura de o lejeritate absolută.

6 rochii sport pe care trebuie să le ai în garderobă

Rochie sport Adidas

Această rochie mulată sport este perfectă pentru zilele în care dorești să ieși din rutina zilnică. Fie că este vorba de o ieșire în parc sau de o plimbare scurtă, rochia aceasta va fi acolo pentru tine. Este dintr-un material elastic care oferă un plus de senzualitate, evidențiindu-ți formele.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie sport Esther

Confecționată din crep elastic și cu un design elegant-sporty, rochia Esther este perfectă pentru femeile active! Este un model din top rochii 2020 , îmbinând cu succes două stiluri opuse. Are o croială mulată pe corp, ceea ce îți va da un aer sexy, iar dungile transversale pe lungimea rochiei și a mânecilor creează un efect vizual dinamic și alungesc silueta. La baza compoziției se află 85% poliester și 15% bumbac.

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie midi din catifea cu buzunare și imprimeu

Pentru o ținută de zi veselă și confortabilă, poarta această rochie lejera sport, potrivită pentru zilele în care îți dorești să fii non-conformistă. Aceasta are un imprimeu jucăuș cu Minnie și Mickey. Rochia este confecționată din catifea ușor elastica și este prevăzută cu mâneci lungi .

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie scurtă sport

Un model foarte confortabil, cu o croială lejeră și buzunare, potrivit pentru o ținută lejeră și haioasă. Rochia prezintă un imprimeu haios cu Minnie Mouse și print leopard. Această rochie îți oferă o doză de optimism, te face să te simți mai fericită și inspiră un look tineresc. Poate fi purtată în zilele călduroase în care ai chef de o plimbare.

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie cu glugă și spate gol

Rochie scurtă cu glugă și spatele gol este potrivită pentru ținute de zi, sport-casual. Aceasta este extrem de lejeră și oferă o doză de senzualitate datorită faptului că spatele este gol. Poate fi purtată cu teniși sau adidași, dar și cu sandale și este foarte comodă. Materialul permite pielii să respire și datorită faptului că nu este mulată pe corp, îți permite să te miști cu ușurință în ea.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie simplă sport scurtă

O rochie simplă și scurtă de culoare gri niciodată nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei în sezonul cald. Aceasta este perfectă pentru ieșirile în parc în acele zile în care soarele își face simțită prezența.

Rochia poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Yulia_M/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.