Setari Cookie-uri

Rochii petrecute potrivite pentru evenimentele importante

În zilele în care efectiv nu știi ce să mai porți și trebuie să ajungi la un eveniment important, îți recomand să încerci rochiile petrecute pe care tocmai le-am descoperit!

Datorită faptului că sunt colorate, vesele și tinerești, rochiile petrecute au fost mereu favoritele mele. Pe lângă aceste aspecte extrem de importante, rochiile petrecute oferă un aer boem, senzual datorită decolteului. Sunt perfecte pentru momentele în care îți dorești să ieși în evidență și să te simți mai feminină ca niciodată. Una dintre rochiile alese de noi poate fi cea care îți va evidenția silueta, îți va pune în valoare trăsăturile corpului și îți va oferi o doză de rafinament.

5 rochii petrecute potrivite pentru evenimentele importante

Rochie albastră Moze petrecută

Elegantă, cu un plus de rafinament, rochia Moze îți va asigura ținută ideală la următorul eveniment. Aceasta nu are mâneci, decolteul este în V, iar croiul petrecut și cordonul din talie îți vor accentua cu delicatețe formele feminine. Cu atât mai mult, culoarea aceasta este perfectă atât pentru persoanele care au o nuanță deschisă a părului și a ochilor, dar și pentru cele a căror culoare de păr se îndreaptă mai mult spre negru.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie Moze petrecută din paiete

Strălucește la următorul eveniment și fii în centrul atenției purtând această rochie deosebită! Rochie petrecută din paiete fine cu bust și fustă petrecute, pliuri elegante în talie și cap de mânecă din franjuri cu paiete. Această rochie este perfectă pentru evenimentele importante care au loc în viața ta. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, o petrecere între femei, această rochie te va face să te simți invincibilă și va atrage privirile celor din jur.

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie bordo petrecută cu fronseu în talie

Pune-ți silueta în evidență și atrage toate privirile cu o rochie petrecută strălucitoare! Această rochie este conică, din material elastic cu fir lurex, decolteul este în V petrecut, mânecile sunt lungi, fronseul din talie îți pune în valoare formele, iar aspectul asimetric petrecut de la baza rochiei aduce un aer inedit ținutei. Această rochie poate fi purtată cu pantofi cu toc înalt și accesorizată cu o geantă de culoare închisă. Machiajul pe care îl recomand este unul bazat pe nuanțe de nude și bej, fără a fi foarte încărcat.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie petrecută Bonita

Marcăm venirea verii cu o rochie midi elegantă cu volane! Rochia Bonita este confecționată dintr-o stofă semi-elastică cu un croi asimetric și volane supradimensionate pentru un look fresh și atrăgător. Rochia petrecută vizează un decolteu senzual în ”V” cu mâneci scurte și cordon fin în talie.

Rochia poate fi comandată aici.

Rochie Starlatt roșie

Rochia Scarlatt este ideală pentru momentele în care dorești să te faci remarcată. Este confecționată din polyester și elastan, material elastic ce îți oferă confort deplin. Croiul sau mulat îți pune formele în evidență. Este o rochie care poate fi purtată cu ușurință la evenimentele importante din viața ta. Acest model de rochie este unul extrem de feminin prin designul bustului.

Citește și:

Rochia poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Look Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.