Setari Cookie-uri

20 Costume de baie întregi

Parca mai greu ca niciodata, dar vara vine si anul acesta! Va propunem sa ne clatim ochii cu cateva modele de costume de baie care ne-au atras atentia in ultima vreme!

Costume de baie întregi modelatoare

Costumele de baie întregi modelatoare sunt ideale pentru orice tip de siluetă. Acestea sunt croite în asemenea manieră încât pun accent pe talie, pe care o scot în evidență, și echilibrează proporțiile torsului.

Costum de baie întreg modelator Miradonna

Costumul de baie este confectionat din materialul inovativ Mirashape, cu proprietăți de uscare rapidă. De asemenea, croiala acestui costum de baie întreg modelează în mod natural silueta și maschează micile imperfecțiuni.

Produsul este disponibil aici.

Costum de baie întreg modelator Siena

Costumul de baie Siena este un model excelent inclusiv pentru femeile cu forme voluptoase. Cupele sunt mascate și armate cu spuma specială M-Tec care asigură susținerea perfectă și conferă o formă frumoasă bustului. Bretelele late ajută la distribuirea greutății, iar partea din față a costumului de baie este captușită cu tul elastic pentru efect modelator.

Citește și:

Produsul este disponibil aici.

Costum de baie întreg modelator Baja

Costumul de baie întreg Baja prevăzut cu print de inspirație marinărească este un alt model potrivit pentru femeile cu forme voluptoase. Acesta este croit dintr-un material care are proprietăți de uscare rapidă și este prevăzut cu sistemul Tummy control cu efect modelator în zona taliei și a abomenului.

Produsul este disponibil aici.

Costum de baie întreg modelator South Beach

Costum de baie întreg South Beach are un print jucăuș în combinația clasică de negru cu alb. Modelul este căptușit cu material modelator cu efect de subțiere, Tummy Control, care modelează discret silueta prin sublinierea acesteia.

Produsul este disponibil aici.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.