Setari Cookie-uri

Tommy Hilfiger și Warner Bros. adopta cultură pop și entertainmentul în colecția capsulă Tommy Jeans Looney Tunes

Brandurile Tommy Hilfiger și Warner Bros. Consumer Products anunță lansarea colecției capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes®, care include modele dedicate copiilor.

comunicat de presa

Brandurile Tommy Hilfiger și Warner Bros. Consumer Products anunță lansarea colecției capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes®, care include modele dedicate copiilor. Bazându-se pe istoria TOMMY JEANS de a colabora cu emblemele culturii pop, capsula este fuziunea finală a modei și divertismentului american. Aliniindu-se pasiunii brandului pentru creativitatea multi-media, Looney Tunes® este o franciză la nivel mondial care creează mai multe seriale de televiziune, lungmetraje, benzi desenate, albume de muzică, jocuri video și chiar plimbări în parcurile de distracții. Colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes® este disponibilă începând cu data de 15 iunie 2020 în magazinele TOMMY JEANS selecționate.

,,Colecția capsulă TOMMY JEANS Looney Tunes® este o îmbinare captivantă a două branduri diferite de energie tinerească și optimism hotărât”, a afirmat Tommy Hilfiger. ,,Suntem amândoi dedicați onorării patrimoniului nostru, în timp ce îl reimaginăm constant cu un twist fresh potrivit prezentului. Acest spirit împărtășit și expresia sa fac din colaborarea noastră o potrivire firească pentru următoarea generație de fani din întreaga lume”.

Citește și:

Capsula TOMMY JEANS Looney Tunes® este proiectată pentru moda străzii, aducând la viață pentru generațiile de azi personaje Warner Bros clasice. Prima campanie digitală, realizată în parteneriat, va prezenta animații ce combină logo-ul TOMMY JEANS cu personajele îndrăgite de desene animate, inclusiv Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety Bird, Sylvester the Cat, Tasmanian Devil, Road Runner and Wile E. Coyote. Personajele legendare întruchipează valorile TOMMY JEANS de a fi neînfricat, îndrăzneț, divers și autentic. La fel ca fanii TOMMY JEANS, acestea sunt legate de diferențe, nu de similitudine.

Capsula prezintă o gamă de modele proaspete și vibrante, inclusiv pulovere cu o croială lejeră în culori de gri, bleumarin și roz deschis, ce afișează logo-ul hibrid în față și centru. Un hanorac decupat, saboți pentru piscină, rucsac, pălărie de pescar și șapcă de baseball împodobesc imprimeul all-over cu Looney Tunes® al capsulei. Pantofi sport, borsete, pantaloni de trening și jacheta din denim devin articole vestimentare atractive, în stilul străzii. Toate piesele sunt completări ideale în garderoba colecționarilor sociali și a creatorilor sociali - nativii digitali încrezători, hotărâți.

Citește și:

Colaborarea se extinde într-o linie dedicată Looney Tunes® pentru Copii, disponibilă ca parte a capsulei. Pentru fete, o nuanță de albastru deschis pre-spălat, o salopetă din denim și un sacou din denim oferă stilul semnătura TOMMY JEANS destinat modei de stradă. Băieții se pot bucura de haine de casă moderne și elevate, sub formă de pantaloni de trening Looney Tunes®, pulovere pe gât și hanorace cu glugă. Tricourile și accesoriile cum ar fi borseta, rucsacul și pălăria pot fi potrivite pentru toți.

Fotograful Jack Henry Bridgland a filmat campania capsulă cu muzicieni emergenți din U.K., Jesse James Solomon și Joy Crookes. Artistul multimedia, Francois Dourlen, a creat o serie de imagini vizuale de campanie în stilul său „smARTphone”, în care Dourlen își folosește iPhone-ul pentru a suprapune în mod jucăuș și fără probleme personaje de desene animate în situații reale.

Citește și:

Fanii sunt încurajați să urmărească @TommyJeans pentru a se alătura comunității TOMMY JEANS în creștere. În linie cu patrimoniul său inspirat de muzică, contul de Instagram @TommyJeans va oferi 24/7 conținut experimental și va impinge granițele ca o destinație a autenticității modei, auto-expresiei și schimbului de experiență. Alăturați-vă conversației în social media folosind #TommyJeans și #TommyJeansXLooneyTunes.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

Citește și:
  • Zalando sărbătorește primul an în România
  • Ai o geacă The North Face de spălat?
  • Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.