Setari Cookie-uri

Accesoriul care nu trebuie să îți lipsească din garderobă: borseta!

Am fost întotdeauna fană genți, poșete, iar mai nou și borsete! Sunt încăpătoare, le poți purta la o mulțime de ținute și sunt extrem de utile atunci când ieși în oraș, în zonele aglomerate, dar mai ales în club.

Borsetele au apărut acum foarte mult timp, încă din secolul XV. Da, acestea nu arătau la fel cum arată acum, însă scopul lor era același: depozitarea obiectelor de care aveai nevoie. Ce este cel mai plăcut când vine vorba despre borsete este faptul că sunt foarte încăpătoare, deși ele au o dimensiune mică sau medie și pot fi purtate cu ușurință la aproape orice ținută. În anii 1980 și 1990 borsetele au fost extrem de la modă, însă acestea au dispărut începând cu anii 2000. Acum însă borsetele au revenit în atenția publicului și au devenit iarăși accesorii vestimentare de nelipsit! Astăzi o să vă arăt și eu câteva borsete pe care ar trebui să le ai în garderobă!

4 modele de borsete pe care trebuie să le ai în garderobă!

Joop! Borsetă

Citește și:

Această borsetă mi-a atras atenția încă din prima secundă în care am văzut-o datorită formei, modelului și materialului din care este confecționată. Mi-a plăcut foarte mult faptul că logo-ul brandului nu este scris foarte mare și nu atrage atenția într-un mod exagerat. Are o culoare neutră care te ajută la crearea unei ținute care să conțină atât culori puternice, aprinse, cât și culori neutre de nude, alb sau bej.

Această borsetă poate fi comandată de aici.

Borsetă Puma

O borsetă un pic mai specială care mi-a atras atenția este această borsetă Puma care are un model floral extrem de drăguț. Deși în mod normal borsetele sunt considerate accesorii vestimentare sport, această borsetă poate fi purtată și pe post de geantă atunci când alegem să purtăm o rochie de zi în zilele călduroase de primăvară, vară sau chiar toamnă. Aceasta are o mărime medie, ceea ce înseamnă că este mai spațioasă decât o borsetă de mărime mică, așadar, pentru zilele în care dorim să purtăm o mică trusă de machiaj cu noi, borseta Puma devine cea mai bună prietenă a noastră.

Citește și:

Borseta poate fi comandată aici.

Borsetă sport Nike

Această borsetă mi-a atras atenția datorită culorilor sale, dar și logo-ului brandului scris pe toată mărimea borsetei. Albul și roșul mereu au reprezentat o combinație cu care nu ai cum să dai greș! Textul de pe borsetă, și anume numele brandului, anul apariției brandului, dar și logo-ul sunt scrise cu negru, la fel cum este și fermoarul borsetei. Această combinație este una extrem de plăcută din punct de vedere vizual și atrage atenția!

Borseta poate fi comandată aici.

Borsetă de piele ecologică

O borsetă simplă, neagră nu trebuie să lipsească din garderobă deoarece este foarte ușor de asortat la ținutele pe care dorești să le porți. Fie că este vorba de o ținută colorată sau de una monocromatică, această borsetă se va potrivi de minune!

Citește și:

Borseta poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Smeilov Sergey/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.