Setari Cookie-uri

Pregătiți pentru școală cu uniformele Marks & Spencer!

Marks & Spencer poate înlătura stresul de la începutul noului an școlar cu noile uniforme rezistente, frumoase și super - confortabile, acum disponibile în magazine!

comunicat de presa

Acestea sunt realizate din materiale inovatoare și beneficiază de tehnologii inteligente, ce îi ajută pe copii să le poarte cu plăcere și pe părinți să le întrețină mai ușor. Piesele sunt concepute pentru a rezista mai mult uzurii și pentru a arăta bine cât mai mult timp, oferind o gamă largă de dimensiuni și stiluri.

Uniformele școlare Marks & Spencer sunt realizate din țesături care nu se șifonează cu ușurință, cămășile celor mici fiind mai ușor de călcat, iar fustele plisate pentru fete păstrându-și pliurile intacte. Sistemul de închidere al cămășilor este facil, fiind la îndemâna celor mici și stimulându-le astfel independența. Pentru zilele mai răcoroase de toamnă, puteți alege puloverele și cardiganele din bumbac ce completează ținutele școlarilor.

Citește și:

Uniformele inteligente sunt concepute pentru tot ceea ce înseamnă viața școlară, fiind ușor de purtat, rezistente și confortabile. Le vor asigura micuților ținutele perfecte pentru școală, dar și pentru distracția de după terminarea orelor.

Le găsiți în magazinele Marks & Spencer din București, Timișoara, și in curând, online pe platforma www.fashiondays.ro.

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.