Setari Cookie-uri

Cum asortezi geanta și pantofii- sfaturi de stil și idei pentru vară

Într-un sezon plin de culoare, alegerile potrivite pentru ținute pline de șarm depind de accesorii, mai exact de genți și de pantofi.

comunicat de presa

Într-un sezon plin de culoare, alegerile potrivite pentru ținute pline de șarm depind de accesorii, mai exact de genți și de pantofi. După o lungă perioadă în care îmbinarea cromatică perfectă între cele 2 piese a fost considerată passe’, observăm tot mai multe abateri de la regulă cu rezultate spectaculoase, în paralel cu sfaturi de mix&match inedite. Deci care sunt regulile de bună purtare în 2020? Nu trebuie să fii Carrie Bradshow pentru a găsi cele mai fashionable răspunsuri, DEICHMANN îți face un rezumat al tendințelor momentului- numai bune de achiziționat la reduceri și de purtat până la iarnă.

Ton sur ton- armonia perfectă. Un outfit în culori similare, dar cu intensități diferite reprezintă lozul câștigător la loteria tendințelor din această vară pentru o apariție stilată și armonioasă. O pereche de sandale nude cu toc pătrat vor acompania perfect rochia ivoire, champanie, chantilly sau perla.

Citește și:

Colour match- rochie+sandale. Este suficient să alegi culoarea dominantă dintr-un outfit multicolor pentru a stiliza cu sandale în aceeași culoare și o geantă neutră din pai, pvc transparent sau alături de un shopper din bumbac.

Roșu- culoarea pasiunii- are mereu un capitol separat în viață și în garderoba noastră, iar dacă nu ai îndrăznit până acum să porți o pereche de pantofi cu toc sau sandale roșii, este momentul să o combini cu rochii roz, albastre sau verzi, jeans, crop-tops multicolore și -bineînțeles- o geantă care să respecte paleta cromatică a părții superioare a ținutei tale. Bonus doar pentru pielea bronzată-rochiile maxi albe.

Sneakers+geantă. Treci peste primul impuls de a-i stiliza cu un rucsac sau marsupiu și probează în fața oglinzii o pereche de sneakers în culori neon- de exemplu verde- împreună cu un top negru, un sacou supra-dimensionat beige și o geantă elegantă în aceeași culoare. Este perfect chiar și pentru birou, nu-i așa? Secretul stă în alăturarea a două piese formale, de cea mai bună calitate, lângă o pereche de pantofi dintr-un alt context.

Citește și:

Alb și negru- bunicile noastre aveau dreptate: albul și negrul pot crea întregi garderobe care să mențină concepul de “altă modă” din zona de leisure până la un eveniment formal. Un detaliu important astăzi este să alegi al treilea reper în aceeași culoare, de exemplu rochie albă + geantă, pantofi și eșarfă neagră. Sau pantaloni negrii, top alb plus geantă și pantofi-ambele albe.

Animal print- sandale sau ciocatele în variantă exotică sunt piesa de rezistență pentru o ținută interesantă, mai ales dacă le asortezi unei micro-genți în culori intense, precum galben sau roșu. A se purta cu jeans evazat și top innodat deasupra taliei, rochii maxi vaporoase sau rochii-cămașă in culori neutre.

Descoperă întreaga colecție de vară DEICHMANN în magazine și online, pe www.deichmann.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.