Setari Cookie-uri

Marks & Spencer prezinta piese esentiale de vara pentru cei mici

În această vară, oferiți-le celor mici un refresh al garderobei și încercați noile modele pentru copii de la Marks & Spencer! 

comunicat de presa

Noua colecție oferă ținute de zi versatile, piese esențiale din bumbac și pijamale confortabile, confecționate cu detalii moderne și inovații inteligente, din materiale moi și lejere, perfecte pentru a fi purtate întreaga zi.

Stilurile practice și ușoare sunt disponibile într-o varietate de culori fresh, nuanțe calde de portocaliu, alăturate tonurilor de roz, verde mentă, albastru sau nuanțe de galben strălucitor și turcoaz. Bucurați-vă alături de cei mici de imprimeuri cool și modele jucăușe pentru bebeluși, ținute întregi sau formate din două piese, cu dungi colorate, modele fructate și florale, animal print sau palmieri tropicali.

Piesele sunt combinate cu broderii și detalii delicate, cum ar fi mânecile cu volane, spatele deschis și nasturii din lemn, împrospătând și în acest sezon fiecare garderobă cu stiluri florale, salopete de bumbac sau rochii lejere.

Citește și:

Cei mici se vor bucura de libertate de mișcare pe plajă sau pe faleză, purtând cele mai actuale piese ale sezonului. Alegeți din gama largă de costume de baie ce cuprinde modele colorate, piese cu mânecă lungă sau seturi clasice din două piese, gândite și create pentru a oferi extra confort.

Articolele pentru cei mici sunt concepute din materiale cu uscare rapidă și proprietăți absorbante - foarte ușor de îngrijit și foarte rapid de uscat. Costumele de baie sunt dotate cu țesătură rezistentă UPF50 +, blocând razele UV astfel încât micuții să fie în siguranță și protejați întreaga zi. Costumele pentru înot sunt concepute cu o tehnologie rezistentă la clor, rămânând astfel strălucitoare și cu un aspect proaspăt pentru mai mult timp.

Citește și:

Când vorbim despre pijamale, așteptați-vă la imprimeuri distractive, la costume simpatice și la piese din bumbac ce asigură confortul întreaga zi. Alegeți din modelele inspirate din natură, imprimeurile nautice sau animăluțe adorabile. Articolele sunt concepute din bumbac organic 100%, ceea ce face ca hainele bebelușului să fie mai blânde pe pielea lor.

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București, Timișoara, și online pe platforma www.fashiondays.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.