Setari Cookie-uri

Marks & Spencer prezintă noua colecție din denim

Pentru a întâmpina sosirea toamnei, Marks & Spencer lansează noua colecție de denim ca pe o adevărată celebrare a mult îndrăgitelor piese, completând perfect garderoba de zi cu zi.

comunicat de presa

Cu expertiza decadelor de design și inovație, piesele contemporane din denim continuă narațiunea stilului casual sezon după sezon. Alături de perechile de jeanși, colecția oferă o selecție actualizată de jachete, cămăși sau rochii, oferind astfel o gamă largă de opțiuni pentru orice ocazie.

Fabricate din bumbac moale și care lasă pielea să respire, colecțiile de denim sunt obținute din surse 100% sustenabile și vor fi întotdeauna, asigurând confort pe tot parcursul zilei. Folosind bumbac sustenabil ca parte a inițiativei Better Cotton, mii de fermieri sunt sprijiniți și beneficiază de practici sustenabile, inclusiv utilizarea eficientă a apei, a pesticidelor și a îngrășămintelor. Pe lângă acest lucru, M&S folosește în spălarea denimului o tehnologie mai inteligentă pentru a reduce consumul de apă și se angajează să îmbunătățească acest lucru în fiecare an.

Citește și:

În colecția pentru femei, alegeți dintr-o serie de piese din denim de încredere, care oferă un stil atemporal și ușor de purtat pe măsură ce înaintăm în toamnă. Modelele Ivy Skinny Leg și Sienna Straight Leg vor fi în prim planul acestui sezon; fiecare este disponibil în cel puțin patru nuanțe de denim prespălat, de la clasicul indigo sau negru, la nuanțe de albastru deschis.

Stilul evazat este în trend și va deveni cu siguranță un model favorit sezonul acesta. Conceput cu o talie înaltă măgulitoare, cu elasticitate adăugată și detalii autentice în zona buzunarelor, jeanșii evazați vă vor actualiza și reîmprospăta garderoba. Așteptați-vă la o gamă de siluete relaxate, inclusiv rochia tip cămașă din denim concepută din bumbac, disponibilă atât în lungimile mini, cât și în cele midi. Accentele contemporane includ închideri cu nasturi, detalii inovative în jurul gulerelor și inserții de tipul buzunarelor utility pentru o nouă viziune asupra garderobei de toamnă.

Citește și:

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București și Timișoara, dar și online pe platforma www.fashiondays.ro.

Premium Ivy Jean

T57/7563 159 lei

High Waist Wide Leg

T57/6338 179 lei

Sienna Straight Leg Jeans T57/7570B 119 lei

Mom Jean

T57/9115 239 lei

Denim Mini Shirt Dress

T42/7708 299 lei

Pure Cotton Denim Jacket

T49/4113 199 lei

Denim Midi Shirt Dress

T42/4091 299 lei

Actualizați-vă stilul cu o gamă de articole esențiale și versatile din noua colecție din denim pentru bărbați. Aceasta include cămăși, jachete și jeanși din denim, concepute în stiluri de spălare vintage pentru a obține un stil relaxat și o reîmprospătare a garderobei. Jeanșii Slim Fit 360 Flex, proiectați într-o țesătură bogată în bumbac, cu tehnologie Flexifit, oferă libertate de mișcare, pentru a fi confortabili întreaga zi. Ușor de purtat cu o jachetă și o cămașă, sau cu pantofi sport și un hanorac, jeanșii sunt disponibili în trei variante - slim, straight și skinny, în diverse nuanțe. Piesele din denim vă vor ajuta și să faceți tranziția către toamnă, cu jachete ușoare din bumbac și cămăși în nuanțe autentice care oferă un aspect sofisticat.

Citește și:

Produsele sunt disponibile în magazinele Marks & Spencer din București și Timișoara, dar și online pe platforma www.fashiondays.ro.

Slim Fit Vintage Wash Stretch Jeans T17/1660S 179 lei

Slim Fit 360 Flex Jeans

T171389S 199 lei

Slim Fit Vintage Wash Stretch Jeans T17/1660S 179 lei

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.