Setari Cookie-uri

 Prima Toamnă ALTFEL aduce cadouri instant pentru clienții Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City lansează pe 18 septembrie campania Prima Toamnă ALTFEL, prin care își încurajează clienții să își transforme această primă toamnă atipică într-una plină de culoare, zâmbet și atitudine pozitivă.

comunicat de presa

Noul sezon vine cu multe provocări și schimbări, și tocmai de aceea, la Ploiești Shopping City, vizitatorii sunt invitați să se relaxeze, să se binedispună și să zâmbească chiar și în spatele măștilor. Cu mesajulPrima Toamnă ALTFEL. S-o umplem de culoare și Great Times!”, campania oferă reduceri, premii instant și o colecție specială de măști personalizate pentru un plus de energie și optimism în noul sezon.

Premii instant

Branduri internaționale de fashion își așteaptă clienții cu noi colecții de toamnă versatile, cu croieli și texturi inedite în culorile sezonului, pentru un sezon reinventat. În perioada 18 septembrie – 4 octombrie, clienții care fac cumpărături în valoare de minim 180 lei în magazinele de fashion din Ploiești Shopping City vor primi garantat un voucher de 20 lei, iar la cumpărături în valoare de mimim 220 lei vor primi pe loc un voucher de 30 lei.

Citește și:

După redeschiderea restaurantelor din food court și a cinematografului Cinema City, ofertele din magazinele de fashion sunt menite să completeze gama de experiențe la care vizitatorii Shopping City Ploiești se pot întoarce, în condiții de deplină siguranță.

Măști de protecție. O colecție ALTFEL.

Ca parte a misiunii de a aduce culoare în noul sezon, Ploiești Shopping City va pune la dispoziția clienților o serie de măști de protecție personalizate, un accesoriu sigur și cool atât la mall, cât și în afara lui. Mesajele vesele ale măștilor vor completa și complimenta cele mai noi colecții de fashion ale toamnei 2020.

Mai multe informații despre campanie sunt disponibile pe website-ul https://www.ploiestishoppingcity.ro/ sau pe pagina de Facebook Ploiesti Shopping City.

Citește și:

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.