Setari Cookie-uri

Paltonul: piesa vestimentară care nu trebuie să îți lipsească această toamnă

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar din acest motiv suntem nevoite să ne reînnoim garderoba!

Cea mai bună investiție în materie de haine pe care am făcut-o în ultimul timp este paltonul! Pe lângă faptul că este ușor de purtat, un palton îți poate oferi o doză de eleganță și de rafinament de care orice femeie are nevoie în viața ei! Îl poți purta în diferite ținute, accesorizat așa cum îți dorești și cel mai important, odată ce îl achiziționezi, îl ai pentru mult timp. Este o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba femeilor!

5 paltoane de toamnă care îți vor oferi o doză de eleganță

Palton LaDonna galben

Paltonul LaDonna te va proteja de frig in sezonul rece. Acesta are un croi lejer, strâns în talie cu un cordon individual și un decolteu în V petrecut cu margini tip rever maxi, crestat. Reverul este accesorizat cu o broșă detașabila, cu un design deosebit. Buzunarele funcționale îți vor încălzi mâinile dându-ți o stare de confort. Este căptușit și se închide cu o capsă ascunsă. Acest palton transmite eleganță, rafinament și datorită culorii puternice, este imposibil să rămâi neobservată atunci când intri într-o încăpere sau chiar și atunci când mergi pe stradă.

Citește și:

Paltonul LaDonna poate fi comandat aici.

Palton Moze camel clasic cu dungi

Motto-ul toamnei în materie de paltoane "Clasic e fantastic"! Croiul drept al paltonului Moze se încadrează perfect în acest slogan destinat toamnei de anul acesta deoarece are un imprimeu cu dungi care sparge nuanța monocromatică, buzunarele sunt funcționale și închiderea se face ușor, cu nasturi maxi. Acest palton se închide până la gulerul cu rever și este perfect de purtat în serile răcoroase de toamnă. Acesta poate fi accesorizat cu cizme lungi, dar și cu pantofi cu toc înalt!

Paltonul Moze poate fi comandat aici.

Palton Leonard Collection verde

Sezonul răcoros și-a intrat în drepturi, iar tu trebuie să îți împrospătezi garderoba cu un nou palton. Alege cu încredere paltonul Leonard Collection verde și nu vei rămâne neobservată. Paltonul are croiul lejer, în linie A, mânecile trei sferturi, gulerul stil tunică și buzunare funcționale în partea din față. Nuanța deosebită a paltonului și detaliile din blăniță neagră și broderie cu mărgele se completează perfect, alcătuind un look versatil putând fi asortat atât unei ținute elegante, cât și uneia casual.

Citește și:

    Paltonul Leonard Collection poate fi comandat aici.

    Palton Ginette galben

    Sezonul nou și-a intrat în drepturi, iar tu trebuie să îți alegi un nou palton. Mergi cu încredere cu paltonul Ginette asortat la o ținută elegantă și nu vei rămâne neobservată. Paltonul are croiul drept, mâneci lungi, guler și buzunare funcționale. Paltonul acesta îți oferă o doză de eleganță și te face să te simți unică! Vei întoarce toate capetele pe stradă atunci când îl porți și te vei simți invincibilă!

    Paltonul Ginette poate fi comandat aici.

    Palton LaDonna albastru închis

    Palton de toamnă, cu un design clasic din stofă. Se închide cu un nasture și are buzunare, fiind căptușit pe interior. Adecvat pentru orice ocazie, așadar acum poți face alegerea perfectă!

    Paltonul LaDonna poate fi comandat aici.

    Foto Maria Svetlychnaja/Shutterstock

    Vizionare placuta


    Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.