Setari Cookie-uri

Noul brand answear.LAB debutează cu o colecție vestimentară în ediție limitată, inspirată din stilul anilor ’30 

Din luna octombrie 2020, ANSWEAR aduce în atenția publicului din România un brand nou de fashion, answear.LAB, ce dubutează printr-o colecție vestimentară în ediție limitată inspirată din moda și cultura anilor ’30, însă reinterpretată pentru femeile din prezent.

comunicat de presa

Colecția limitată answear.LAB își dorește să fie o reflecție a femeii contemporane, care își găsește rădăcinile în stilul vestimentar al anilor ’30, din perioada interbelică, dar care trebuie să facă față provocărilor ritmului dinamic din zilele noastre.

Fashion-ul este o aventură constantă și fascinantă de descoperire a necunoscutului și de punere în valoare a frumosului, „Caută, descoperă și lasă-te surprinsă de magia necunoscutului” fiind și motto-ul noului brand answear.LAB.

Pornind de la această idee, answear.LAB lansează exclusiv pe ANSWEAR.com prima sa colecție premium în ediție limitată, dedicată femeilor moderne, orientate către alegerea unui stil de viață care să le ofere independență, echilibru și încredere.

Citește și:

„Colecția answear.LAB vine ca un răspuns la nevoile noii generații de femei, care își doresc să poarte outfituri autentice, cu un design deosebit, haine, încălțăminte și accesorii elegante și feminine, adaptate prezentului, dar și la prețuri accesibile. Ne așteptăm ca brandul answear.LAB să fie adaptat și cerințelor femeilor românce și să fie bine primit de acestea. Estimăm că noul brand va ajunge să reprezinte 10% din vânzările de pe ANSWEAR.ro”, spune Georgiana Pană, Marketing Manager ANSWEAR România.

Din dorința de a le oferi acestora piese vestimentare unice și originale, pentru outfiturile din fiecare zi, echipa answear.LAB este în permanentă căutare de inspirație și idei noi în lumea întreagă și colaborează cu designeri talentați.

Citește și:

Această primă colecție este inspirată din moda clasică, plină de eleganță și feminitate a anilor ’30. Scopul brandului answear.LAB este să încânte publicul feminin cu creații vestimentare unice, astfel încât alegerea stilului vestimentar să fie o adevărată plăcere în fiecare zi.

De la cămăși și bluze, pantaloni chino, jachete din piele și fuste, paltoane clasice pentru toamnă, până la rochii de seară și de cocktail cu drapaje spectaculoase, inserții transparente sau ciucuri, fiecare femeie va descoperi piese care să o reprezinte și să-i ofere eleganță și un farmec seducător. Iar totul este completat de accesorii elegante: mănuși, eșarfe și genți.

Realizată din țesături prețioase precum mătasea sau lâna fină, dar și lyocell și terilenă reciclată, un alt punct forte, prima colecție answear.LAB denotă avangardă, simplitate, modernism, feminitate și senzualitate.

Citește și:

În această colecție, inspirația anilor ’30 se îmbină armonios cu schimbările pe care cultura contemporană și evoluția societății le-au adus în viața femeii modernę și încearcă să răspundă provocărilor cu care societatea se confruntă la nivel global. Funcționalitatea se întrepătrunde armonios cu subtilitatea, noile tehnologii cu croitoria clasică, iar istoria se împletește cu modernitatea.

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.